Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 139. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Namlunun Ucunda!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 139. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Namlunun Ucunda!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 138. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Abdulkadir, Çukurova’dan gitmeyi planlıyor. Hakan onunla vedalaşmaya gidiyor. Züleyha, onların buluştuğunu görüyor. Hakan’la konuşup artık ona güveni kalmadığını söylüyor. Abdulkadir, tutuklanıp hapse atılıyor. Hakan, Abdulkadir başka bir ceza evine nakil edilirken onu kaçırıyor. Betül, Çolak ağayı kaçırtıyor. Züleyha’nın da oraya gelmesini sağlayıp onu öldürmeyi planlıyor. Züleyha, namlunun ucunda!

Perşembe Dizileri 2022

Züleyha Namlunun Ucunda!

Bir Zamanlar Çukurova 139. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Abdulkadir, dükkanını devir edip Çukurova’dan gitmeyi planlıyor. Hakan, ona can borcu olduğu için Abdulkadir’le vedalaşmaya gidiyor. Züleyha, onların yine görüştüğünü görüyor. Fikret, Abdulkadir’in Fekeli’nin katili olduğunu ispatlıyor ve jandarmalar gelip Abdulkadir’i kaçmadan tutukluyor. Abulkadir, önce suçlarını kabul etmiyor. Ama Ali Rıza’nın ifadesiyle her şeyi açıklamak zorunda kalıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 138. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha, Hakan’a kendisine yine yalan söylediğini Abdulkadir’le buluştuğunu bildiğini söylüyor. Hakan, onun Hamran’ın elinden kendisini kurtardığını, ona bir can borcu olduğu için son kez vedalaşmaya gittiğini söylüyor. Hapse atılan Abdulkadir, içeridekiler tarafından rahatsız ediliyor.

Fikret, bir basın açıklaması yapıp, amcasının katili Abdulkadir’in tutuklandığını adaletin yerini bulduğunu söylüyor. Tüm Çukurovalılar Fikret’in bu yaptığı karşısında onu kahraman ilan ediyor. Hakan, Abdulkadir’i görmeye gidiyor. Ona, onun oradan kurtarmak için elinden geleni yapacağını söylüyor.

Abdulkadir, kendisini bıçaklatıp cezaevi müdürüne can güvenliğinin olmadığını söylüyor. Savcı, Abdulkadir’i başka bir ceza evine nakil edilmesini onaylıyor. Hakan, Vahap’la birlikte cezaevi arabasının önünü kestirip Abdulkadir’i kaçırıyor. Abdulkadir’in kaçırıldığı haberi duyuluyor. Fikret, bu haberi alır almaz soluğu Hakan’ın yanında alıyor ve bu işte onun parmağı olduğunu bildiğini söylüyor.

Züleyha da, Hakan’dan şüpheleniyor. Şermin ile Betül, otel odalarında kalmaktan bıkıyor ve Füsun’un yazlığına gizlice girip orada kalmaya başlıyorlar. Hatta onun adına bakkaldan veresiye alış veriş bile yapıyorlar. Betül, son kozunu da oynamak için bir plan yapıyor. Hem Züleyha’dan hem de Çolak ağadan kurtulmayı planlıyor.

Adam tutup önce Çolak ağayı kaçırtıp, onu bir yere götürüp elini kolunu bağlatıyor. Onun arabasıyla bir adamını Züleyha’nın yanına gönderip Çolak ağanın Abdulkadir’i kimin kaçırdığını bildiğini ve onunla konuşmak istediğini söyletiyor. Züleyha, işin içinde Hakan’ın olduğunu düşünüp oraya Çetin’le birlikte gidiyor.

Betül, silahını Züleyha’ya doğru doğrultuyor. Züleyha ile Çetin, bir tuzağa çekilmeye çalışıldıklarını düşünmeye başlıyorlar.

Bir Zamanlar Çukurova 138. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Hakan’ın Abdulkadir’i Kaçırdığını Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler