teensexonline.com
Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 138. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Hakan'ın Abdulkadir'i Kaçırdığını...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 138. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Hakan’ın Abdulkadir’i Kaçırdığını Görüyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 138. yeni bölümüyle 26 mayıs perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Hamran, Hakan’ı tam öldüreceği sırada Abdulkadir gelir. Hamra’nı yaralayıp Hakan’ı kurtarır. Yaralı bir şekilde kaçan Hamran, iyileşene kadar gizlenir. Betül ile Betül, Vahap’ın eziyetlerine daha fazla dayanamayıp evi terk eder. Şermin, Çolak ağadan aldığı paralarla kızıyla bir otele yerleşir. Ali Rıza, Fekeli cinayetini Abdulkadir’in azmettirdiğini itiraf eder. Abdulkadir, Hamran’ı öldürüp geçmişle hesaplarını kapattığını düşünür. Bir Zamanlar Çukurova 138. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Züleyha, Hakan’ın Abdulkadir’i kaçırdığını görüyor.

Perşembe Dizileri 2022

Züleyha Hakan’ın Abdulkadir’i Kaçırdığını Görüyor!

Bir Zamanlar Çukurova 138. bölüm 1. fragmanında; Abdulkadir, Fekeli’i öldürme suçundan tutuklanıyor. Vahap, Hakan’ın yanına gidip ondan abisini kurtarması için onu tehdit ediyor. Züleyha’ın Hakan’a güveni hiç kalmıyor. Onu takip eden Züleyha, Hakan’ın Abdulkadir’i kaçırdığını gözleriyle görüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 138. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1528331682100744192

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 137. BÖLÜM ÖZETİ!

Hamran, tam Hakan’ı öldüreceği sırada Abdulkadir geliyor ve Hakan’ın hayatını kurtarır. Hamran, yaralı bir şekilde oradan kaçar. Hakan, Züleyha’ya bir şey anlatamaz. Onun ailesine zarar vermesinden korkar. Abdulkadir’le gizlice buluşup Hamran’ı yakalamak için plan yapar.

Züleyha, Hakan’ın İstanbul’a bir iş için gideceğini öğrenir. Onu takip edip onun Abdulkadir’le buluştuğunu görür. Konuşmalarını da duyduktan sonra çiftliğe gider ve Haminne’yi ve çocukları çalışanlara emanet edip Hakan’ın kendisini bulamayacağı bir yere gidip düşünmek ister.

Hakan, Züleyha’yı hiçbir yerde bulamayınca Fiikret’in yanına gidip ona Lübran çetesiyle bir husumeti olduğunu, Züleyha’nın kaçırılmış olabileceğinden korktuğunu söyleyip ondan yardım ister. İkili Züleyha’yı bulmaya çalışırken Züleyha, Fikret’i arayıp iyi olduğunu yerini Hakan’a söylememesini ister.

Fikret, Hakan’a Züleyha’nın yerini söylemez. Onun yanına gider. Hakan Fikret’i takip edip Züleyha’yla konuşur. Ona, tehlikeli işlere bulaşmayacağı için söz verir. Züleyha, çiftliğe döndüğünde Haminne’nin kayıp olduğunu öğrenir. Cevriye’den korkan Haminne, saklandığı yerden çıkar.

Vahap, Şermin ile Betül’den evi temizlemelerini ister. Betül, Vahap’a karşı gelir. Vahap’ta, onları evden kovar. Şermin’in ısrarıyla Betül, temizliğe devam eder. Çolak ağa kasadaki paralarının ve silahının olmadığını fark eder. Şermin’in aldığını anlayınca onların Vahap’ın evinde kaldığını öğrenir.

Vahap’ın evine gidip onları ister. Abdulkadir, Şermin ile Betül’ü ona vermeyip Çolak ağayı yumruklar. O kargaşada Betül ile Şermin evden kaçar. Şermin, çantasındaki paraları kızına gösterir. Betül, rahatlıyor ve annesiyle bir otele yerleşir. Abdulkadir ile Hakan, Hamran’ın gizlendiği yeri bulup yanına gider.

Hakan, Hamran’a babasının katili olmadığını ona tuzağı amcasının kurduğunu söyler. Hamran’ın inanmadığını gören Abdulkadir onu vurup öldürür ve götürüp onu bir yere gömerler. Ali Rıza, Fikret’in yanına gidip her şeyi itiraf edeceğini ancak ailesine sahip çıkması şartını koyar.

Fikret, onun ailesine sahip çıkmayı kabul eder. Ali Rıza, Fekeli’yi nasıl öldürdüklerini kendilerini Abdulkadir’in azmettirdiğini savcıya anlatır.

Bir Zamanlar Çukurova 138. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hakan’ın Bundan Sonraki Planı Ne?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler