Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sanem Hamile Olduğunu...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sanem Hamile Olduğunu Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 32. yeni bölümüyle 24 mayıs salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azra’nın baktığı davanın avukatı Efe’nin eski sevgilisi çıkar. Efe, tutuşmaya başlar. Azra, kadının hamile olduğunu görünce ona çocuğun Efe’den olup olmadığını sorar. Evlilik Hakkında Her Şey 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sanem, hamile olduğunu öğreniyor.

Salı Dizileri 2022

Sanem Hamile Olduğunu Öğreniyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 32. bölüm 1. fragmanında; Bora, Erman’ın gerçek babası olmadığını öğrenince içine kapanıyor. Sanem ona, gerçeklerin öneminin olmadığını Erman’ın onun babası olduğunu söylüyor. Sanem bayılıp hastaneye kaldırılıyor. Azra’nın Efe ile ilgili kafası karışıyor. Ona mı yoksa onun eski sevgilisine mi inanacağını bilemiyor. Doktor Sanem’e hamile olduğunu söylüyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 32. bölüm 2. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülistan, Azra’nın gözleri önünde hastanenin terasından kendisini boşluğa bırakır. Onun gülerek kendisini boşluğa bıraktığını gören Azra, araştırmaya başlar. Şeyma, ilaç verip tehdit ettiği Gülistan’ı hastane odasında da rahat bırakmaz. Onu boğazlayıp öldürmek ister. Öldü zannedip Gülistan’ı bırakır.

Sanem, büyük bir aşkla başladığı evliliğine yemek yapma konusunda Bora’ya yalan söyler. Yemeği yakınca artık Bora, yemeği dışarıdan söylemek zorunda kalır. Azra, Gülistan’ın çocuğunu ona kavuşturmak için elinden geleni yapar. Çolpan, Sanem’in kendisinden habersiz evlenmesini kabul etmez.

Onun kendisinden özür dilemesini bekler. Sanem ise, annesinin kendisinden özür dilemesini bekler. Efe, Azra’ya öyle bir sürpriz hazırlıyor ki, ikili birbirlerine sırılsıklam aşık olur. Şeyda, Gülistan’ın odasına girip onu öldürmek ister. Onun öldüğünden emin olduktan sonra da oradan çıkıp gider. Gülistan’ın davası başladığında Şeyma, Gülistan’ın öldüğünü söyler. Mahkeme başlar ve Gülistan, tekerlekli sandalyede içeri girer.

Bora ile Erman, Çolpan ile Sanem’i barıştırmak için bir yemek organize eder. Yemekte Çolpan Sanem’in kendisinden özür dilemesini bekler. Oda annesinden özür bekler. Çolpan Sanem’e, Bora’nın gerçek babasının Erman olmadığını bilip bilmediğini sorar. Bora, onların konuşmasını duyar.

Büyük bir şok geçiren Bora, Erman’a duyduklarının gerçek olup olmadığını sorar. Onlardan cevap alamayınca bir tecavüz çocuğu olduğunu anlar. Sanem ile Çolpan, bu konuşmayı Bora’nın duymasına çok üzülür. Bora, herkesin bunu bilip kendisinden sakladığını öğrenince daha da kötü olur.

Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Bora, tecavüz çocuğu olduğunu anladıktan sonra ne yapacak? Sanem, nasıl Bora’nın kalbini yeniden kazanacak?

Evlilik Hakkında Her Şey 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Efe’yle İlgili Büyük Bir Çıkmaza Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler