Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 71. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Safiye İle Gülben Denize...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 71. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Safiye İle Gülben Denize Giriyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 71. bölümüyle son kez 24 mayıs salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Hikmet bey, hayatını kaybeder. Onun ölümü, tüm aileyi derinden sarsar. Safiye, hiç olmadığı kadar güçlü bir şekilde babasının ölümünü kabullenip, mezarını gitmeyi başarır. Naci, Safiye’deki değişimi görüp hayretler içinde onu izler. Safiye ile Naci’nin hayalleri gerçek olur. Masumlar Apartmanı 71. bölüm 1. final fragmanı yayınlandı. Safiye ile Gülben, babalarının son isteğini de yerine getirmek için denize giriyor.

Salı Dizileri 2022

Safiye İle Gülben Denize Giriyor!

Masumlar Apartmanı 71. bölüm 1. final fragmanında; Safiye, Gülben ve Han, deniz kenarına gidiyor. Gazozlarını içtikten sonra Safiye Gülben’e, babalarının son isteğini yerine getirmek için denize girmek istediğini söylüyor. Gülben de kabul edip denize giriyorlar. Peşlerinden Han’da yüzerek yanlarına gidiyor.

İşte Masumlar Apartmanı 71. bölüm 1. final fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 70. BÖLÜM ÖZETİ!

Hikmet, baygın bir şekilde bulunur. Hemen hastaneye kaldırılır. Çocukları, babalarından iyi haber almak için hastaneden ayrılmaz. Doktor, Hikmet beyin hayatını kaybettiğini çocuklarına söyler. Safiye, babasının hayal ettiği her şeyi yapıp, onun istediği gibi kardeşleriyle beraber onun cenazesini devin eder.

Hikmet’in ölümü kardeşleri derinden sarsar. Geçte olsa, ölmeden önce babalarıyla normal bir şekilde piknik yapıp beraber vakit geçiren kardeşler, onun acısını atlatmak için büyük bir çaba sarf ederler. Esat, Güben’i bir an olsun yalnız bırakmayıp onun bu acı gününde ona destek olur.

Hikmet, hep hayal ettiği gibi Gülben’in bir gün öykü yazacağını, Safiye’nin Naci’yle hep hayallerini kurduğu bir yuvaları olsun ister. Gülben ile Safiye, babalarının ölümünü kabul edemez. Bu süreçte babalarını bir anlamda yeniden tanırken bir yandan da doktor hanımın da desteğiyle duygularıyla yüzleşirler.

Zamanla hayat yavaş yavaş normale döner.  Ceylan ve Han arasındaki dengeler de değişir. Ceylan’ın beklentisi nettir ancak Han bunu karşılayabileceğinden emin olamaz. Bu sırada Ege’nin okulda elde ettiği bir başarı Neriman’ı çok heyecanlandırır.

Ama Ege, Neriman için bu fırsatı elinin tersiyle itmeye karar verir. Safiye, Naci’nin doğum günü için büyük bir sürpriz hazırlar. Naci, Safiye’nin sürprizi karşısında çok mutlu olur. Ama onun asıl sakladığı sürprizi hiç tahmin edemez. Safiye, babasının ölümünden sonra artık normal hayatına döner.

Hep Naci’yle hayal ettikleri orman içinde bir eve sahip olmak ister. Safiye’nin bu ev sürprizi Naci’yi şok eder. Naci ile Safiye, artık beraber yaşayacakları hayallerini kurdukları evin sahibi olur.

Masumlar Apartmanı 71. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye ile Naci’nin Hayalleri Gerçek Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler