Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 138. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hakan'ın Bundan Sonraki Planı...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 138. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hakan’ın Bundan Sonraki Planı Ne?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 137. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hamran, Hakan’ı tam öldüreceği sırada Abdulkadir geliyor. Hamra’nı yaralayıp Hakan’ı kurtarıyor. Yaralı bir şekilde kaçan Hamran, iyileşene kadar gizleniyor. Betül ile Betül, Vahap’ın eziyetlerine daha fazla dayanamayıp evi terk ediyor. Şermin, Çolak ağadan aldığı paralarla kızıyla bir otele yerleşiyor. Ali Rıza, Fekeli cinayetini Abdulkadir’in azmettirdiğini itiraf ediyor. Abdulkadir, Hamran’ı öldürüp geçmişle hesaplarını kapattığını düşünüyor. Hakan’ın bundan sonraki planı ne?

Perşembe Dizileri 2022

Hakan’ın Bundan Sonraki Planı Ne?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 138. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hamran, tam Hakan’ı öldüreceği sırada Abdulkadir geliyor ve Hakan’ın hayatını kurtarıyor. Hamran, yaralı bir şekilde oradan kaçıyor. Hakan, Züleyha’ya bir şey anlatamıyor. Onun ailesine zarar vermesinden korkuyor. Abdulkadir’le gizlice buluşup Hamran’ı yakalamak için plan yapıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 137. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha, Hakan’ın İstanbul’a bir iş için gideceğini öğreniyor. Onu takip edip onun Abdulkadir’le buluştuğunu görüyor. Konuşmalarını da duyduktan sonra çiftliğe gidiyor ve Haminne’yi ve çocukları çalışanlara emanet edip Hakan’ın kendisini bulamayacağı bir yere gidip düşünmek istiyor.

Hakan, Züleyha’yı hiçbir yerde bulamayınca Fiikret’in yanına gidip ona Lübran çetesiyle bir husumeti olduğunu, Züleyha’nın kaçırılmış olabileceğinden korktuğunu söyleyip ondan yardım istiyor. İkili Züleyha’yı bulmaya çalışırken Züleyha, Fikret’i arayıp iyi olduğunu yerini Hakan’a söylememesini istiyor.

Fikret, Hakan’a Züleyha’nın yerini söylemiyor. Onun yanına gidiyor. Hakan Fikret’i takip edip Züleyha’yla konuşuyor. Ona, tehlikeli işlere bulaşmayacağı için söz veriyor. Züleyha, çiftliğe döndüğünde Haminne’nin kayıp olduğunu öğreniyor. Cevriye’den korkan Haminne, saklandığı yerden çıkıyor.

Vahap, Şermin ile Betül’den evi temizlemelerini istiyor. Betül, Vahap’a karşı geliyor. Vahap’ta, onları evden kovuyor. Şermin’in ısrarıyla Betül, temizliğe devam ediyor. Çolak ağa kasadaki paralarının ve silahının olmadığını fark ediyor. Şermin’in aldığını anlayınca onların Vahap’ın evinde kaldığını öğreniyor.

Vahap’ın evine gidip onları istiyor. Abdulkadir, Şermin ile Betül’ü ona vermeyip Çolak ağayı yumrukluyor. O kargaşada Betül ile Şermin evden kaçıyor. Şermin, çantasındaki paraları kızına gösteriyor. Betül, rahatlıyor ve annesiyle bir otele yerleşiyor. Abdulkadir ile Hakan, Hamran’ın gizlendiği yeri bulup yanına gidiyor.

Hakan, Hamran’a babasının katili olmadığını ona tuzağı amcasının kurduğunu söylüyor. Hamran’ın inanmadığını gören Abdulkadir onu vurup öldürüyor ve götürüp onu bir yere gömüyorlar. Ali Rıza, Fikret’in yanına gidip her şeyi itiraf edeceğini ancak ailesine sahip çıkması şartını koyuyor.

Fikret, onun ailesine sahip çıkmayı kabul ediyor. Ali Rıza, Fekeli’yi nasıl öldürdüklerini kendilerini Abdulkadir’in azmettirdiğini savcıya anlatıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 137. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan İle Abdulkadir Hamran’ı Öldürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler