Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hayri Nalan'a Olan Duygularını İtiraf...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hayri Nalan’a Olan Duygularını İtiraf Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 43. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan, Feride’nin itirafından sonra hayatını sorguluyor. Feride, büyük itirafından sonra yataklara düşüyor. Gülcihan, Pervin’e ağır konuşuyor. Ama o amacına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor. Rafet, Pera’yla konuştuktan sonra onların evliliğini onaylıyor. Selen, babasının haberi olmadan Nalan’ın elindeki arsayı almaya çalışıyor. Hayri, Nalan’a karşı olan duygularını ona itiraf ediyor.

Perşembe Dizileri 2022

Hayri Nalan’a Olan Duygularını İtiraf Ediyor!

Camdaki Kız dizisinin 44. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nalan, öğrendiği gerçekle hayatının şokunu yaşıyor. Annesini otel odasında bırakıp Hayri’den kendisini sahile götürmesini istiyor. Yaşadıklarını ona anlatıp rahatlamaya çalışıyor. Pervin, Gülcihan’la tanışmaya onun evine gidiyor. Gülcihan, davetsiz bir şekilde gelen Pervin’i pek de hoş karşılamıyor.

CAMDAKİ KIZ 43. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Pervin, Gülcihan’a yakında dünür olacaklarını söylüyor. O ise, bu işin olmayacağını ince bir dille ona anlatıyor. Onlar otururken Rafet geliyor. Pervin, kalkıp giderken Rafet onun peşinden gidip ona, ne yapmaya çalıştığı anladığını söylüyor. Daha sonra gidip Pera’yla buluşuyor. Pera Rafet’e, gerçekten Muzo’yu sevdiğini ondan ayrılsa bile ömrünün sonuna kadar onu seveceğini, eğer isterlerse evlilik sözleşmesi bile imzalayacağını söylüyor.

Rafet, Pera’nın gerçekten Muzo’yu sevdiğini anlıyor. Durumu gelip Gülcihan’a anlatıyor. Gülcihan, bu evliliği kesinlikle onaylamadığını söylüyor. Feride, perişan ve bitkin bir şekilde eve geliyor. Odasına çıktıktan sonra yere yığılıyor. Hemen Gülcihan doktor çağırıyor. Nalan, annesinin hasta olduğunu öğreniyor ve onunla görüşmek istemiyor.

Cana, Sedat’ı yanına çağırıp ona hamile olduğunu söylüyor. Sedat, ondan o bebeği doğurmasını istemediğini söylüyor. Cana, bebeği aldıracakmış gibi konuşuyor ama hamileliğini sonlandırmayı düşünmüyor. Selen, babasına baş kaldırıyor. Onun Muzo’ya şirketin yönetimini vermesini hazmedemiyor ve Cavit’le buluşuyor.

Ona bir otel arsası getireceğini inşaatı onu yapmasını yapılacak otele ortak olmayı teklif ediyor. Cavit’de kabul ediyor. Selen, Sedat’tan Nalan’ın üzerindeki arsayı almasını istiyor. Sedat, Nalan’dan arsayı istiyor. Nalan, kendisi ne haldeyken hala arsa peşinde olan Sedat’a çok kızıyor ve ne isterse vereceğini yeter ki kendisinden uzak durmasını istiyor.

Sedat, Nalan’a Feride’nin gerçek annesi olmadığını Cana’dan öğrendiğini ağzından kaçırıyor. Nalan, duydukları karşısından öfkeden deliye dönüyor. Nalan, annesinin yanına gidip ona babasının kim olduğunu soruyor. Feride de onun öldüğünü söylüyor. Nalan Hayri’yle, sahile gidiyor. Hayri orada Nalan’a olan duygularını itiraf ediyor. Onun hayatının merkezinde olduğunu söylüyor ve Nalan’a kendisinin onun için ne ifade ettiğini soruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler