Ana SayfaDizilerMahkum 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fırat Barış'ı Tam Kaçacakken Yakalıyor!

İlgili Postlar

Mahkum 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fırat Barış’ı Tam Kaçacakken Yakalıyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Mahkum, 22. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fırat, Büge’yi kara para aklama suçundan gözaltına alıyor. Ona Barış’ı vermesi karşılığında serbest bırakacağını söylüyor. Fırat, Hacı’nın serbest kalmasını sağlıyor. Daha sonra İsmet’in Efkan’ın evindeki dosyasını ele geçiriyor. Onun masumiyetini ispatlamak için uğraşıyor. Büge, Barış’ın normal olmadığını anlayıp ondan korkmaya başlıyor ve Fırat’la buluşup ona Savaş’ın itiraf videosunu veriyor. Fırat, Barış’ı tam kaçacakken yakalıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Fırat Barış’ı Tam Kaçacakken Yakalıyor!

Mahkum 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fırat, Büge’yi gözaltına alıyor. Ona, vakıf üzerinden kara para akladığını yurt dışındaki hesaplarına para transferi yaptığını bildiğini, eğer kendisine Barış’ı verirse onun en az cezayla kurtulmasını sağlayacağını söylüyor. Daha sonra Büge’yi düşünmesi için nezarete atıyor. Sasha ile Barış, bir yolunu bulup Büge’nin yanına giriyor. Barış Büge’ye, onu kurtaracağını söylüyor.

MAHKUM 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Başsavcı Hacı’yı gözaltına alıyor. Fırat, Başsavcıya Hacı’nın suçlu olduğunu bunu ispatlayacak kazada saklanan arabaları ona teslim edeceğini söylüyor. Arkadaşlarından arabaları istediği yere bırakmalarını söylüyor. Onlar bıraktıktan sonra Başsavcıya arabaların yerini söylüyor.

Başsavcı oraya gittiğinde arabaları bulamıyor. Fırat’ı arayıp gittikleri yerin boş olduğunu araba falan olmadığını söyleyip ona kızıyor. Sasha, arabaları bırakıldığı yeri bulup yok ediyor. Fırat, Büge’yi serbest bırakıyor. Başsavcının yanına giden Fırat, Hacı’nın masum olduğunu ispatlayıp onun serbest kalmasını sağlıyor.

Hacı, serbest bırakılınca söz verdiği gibi Fırat ve arkadaşlarına ziyafet çekiyor. Efkan, onların yerini bulup yanlarına geliyor ve onların peşinde olduğunu hatırlatıyor. Barış, doktora gitmeyi bırakıyor. Büge, Barış’ın normal olmadığını anlıyor. Üzerine bir de Zait’le olan konuşmalarını duyuyor.

Onun kendi oğlunu bile öldüreceğini duyunca Barış’a güveni kalmıyor. Barış yine Savaş’ın hayalini görüyor. Onu öldürmek için onun oturduğu koltuğa defalarca kez ateş ediyor. Büge, evini içinde Barış’ın boş koltuğa ateş ettiğini görünce onunla yurt dışına kaçmaktan vazgeçiyor.

Barış, Savaş’ın daha önceden hazırladığı sahte pasaportlarla yurt dışına kaçmak için bilet alıyor. Büge, Barış’a ailesiyle vedalaşmak için evden ayrıldığını söylüyor. Gidip Fırat’la buluşuyor. Ona Savaş’ın örgüye üye olduğunu itiraf ettiği videoyu veriyor ve Barış’ı Savaş olarak tutuklamasını söylüyor.

Fırat, yakalama kararı çıkartıp hava alanına gidiyor. Tam onlar uçağa binmek üzeler iken Barış’a sesleniyor. Onu, tutuklamak için geldiğini söylüyor. Barış, kendisini Büge’nin ele verdiğini anlıyor.

Mahkum 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Büge Barış’ı Ele Verecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler