Ana SayfaDizilerMahkum 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tutuklanan Barış Savaş Olmadığını İtiraf Ediyor!

İlgili Postlar

Mahkum 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tutuklanan Barış Savaş Olmadığını İtiraf Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Mahkum, 23. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sasha, Büge’nin Fırat’la buluşup Barış’ı sattığını anlıyor. Hemen Fırat’ın evine gidip kızıyla Bekir’i rehin alıyor. Fırat tam Barış’ı tutuklayacağı sırada kızıyla tehdit ediliyor ve onu bırakmak zorunda kalıyor. Rafi, Efkan’ı öldürüp Barış’a yardım ediyor. Zait, oğluyla ilgili ne biliyorsa itirafta bulunmak istiyor. Fırat, Barış’ı tam babasını öldürecekken yakalıyor. Tutuklanan Barış, Savaş olmadığını itiraf ediyor.

Perşembe Dizileri 2022

Tutuklanan Barış Savaş Olmadığını İtiraf Ediyor!

Mahkum dizisinin 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fırat, Barış’ı hava alanında yakalıyor. Barış, kendisini Büge’nin sattığını öğreniyor. Her ikisine de tehditler savururken Sasha Fırat’ı arıyor ve Nazlı ile Bekir’in yanında olduğunu, eğer Barış’ı bırakmazsa onları öldüreceğini söylüyor. Kızıyla tehdit edilen Fırat, Barış’ı bırakmak zorunda kalıyor. Basının önüne çıkıp durumu anlatıyor.

MAHKUM 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tüm emniyet kaçak durumunda olan Barış’ı bulmak için seferber oluyor. Hesapları bloke edilen, arabalarına kadar alı konulan Barış, beş parasız kalıyor. Sasha ile birlikte yurt dışına kaçmak için kendi bankasını soymak için bir plan yapıyor. Bankaya girip oranın kendi bankası olduğunu, çalışanlardan elindeki çantayı parayla doldurmalarını istiyor.

Müdür, polise haber veriyor. Sasha, onu elinden yaralıyor. Derya, bankanın önüne polisleri dolduruyor. Barış, Fırat’ı arayıp zırhlı bir araç istiyor. Büge, girip Barış’la konuşuyor. Barış’ın vurulacağını gören Büge, ona siper olup kendisi vuruluyor. Ama çelik yeleği olduğu için yara almıyor.

Derya, zırhlı aracı Barış’a veriyor. Barış, Sasha ve banka müdürüyle zırhlı araca binip uzaklaşıyor. Kameraların olmadığı bir yerde müdürle birlikte arabayı bırakıp, karavanla ormanın derinliklerine gidiyorlar. Sasha, sahte kimlikleri almak için gittiğinde polislerin kendilerini bulmak üzere olduğunu anlayıp Barış’ı uyarıyor.

Kendisi de Derya ve ekibinin yönünü değiştiriyor. Sasha, Barış’ın kendi kendisiyle konuştuğunu görüyor. Barış ona, Savaş’ın kendisini rahat bırakmadığını söylüyor. Efkan, her şeyi itiraf edecek olan Büge’nin yanına gidip onu tehdit ediyor. Barış, gidip Efkan’ı doğum günü partisinde buluyor.

Fırat da, Efkan’ın yerini bulup yola çıkıyor. Efkan tam Barış’ı vuracakken Rafi onu vuruyor. Rafi, Barış’ı gizli geçitten kaçırıyor. Fırat geldiğinde Efkan’ı ölmüş olarak buluyor. Zait, Efkan’ın ölümünden sonra Fırat’ı arayıp bildiklerini itiraf etmek istediğini söylüyor. Barış, babasını kaçırıp kendi arazilerinden birine götürüyor.

Onun mezarını kazıp babasını içine atıyor. Onu diri diri gömmek isterken Fırat, Barış’ın yerini bulup geliyor. Barış’ı tutuklayıp emniyete götürüyor. Artık kurtuluşu olmayan Barış, Savaş olmadığını kendisinin Barış olduğunu haykırıyor. Onun normal davranmadığını gören Fırat, şok oluyor.

Mahkum 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış Fırat’ın Elinden Kaçmayı Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler