Ana SayfaDizilerAziz 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Kenan'ın Maskesini Düşürüyor!

İlgili Postlar

Aziz 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Kenan’ın Maskesini Düşürüyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Aziz, 27. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Piere, Kenan’ı vuruyor. Aziz, Efnan’ı kurtarıp eve götürüyor. Efnan, Aziz’e kendisini kaçıranın Kenan olduğunu söyleyemiyor. Milletvekili seçimleri başlıyor. Kenan, milletvekili oluyor ve açıklamasında bir Payidar olduğunu açıklıyor. Aziz, Efnan’ı kaçıranın Kenan olduğunu, amcasına suikastı düzenleyenin de o olduğunu öğrenip ahaliye her şeyi anlatıyor. Aziz, Kenan’ın maskesini düşürüyor.

Cuma Dizileri 2022

Aziz Kenan’ın Maskesini Düşürüyor!

Aziz 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Piere, Kenan’a ateş edip onu yaralıyor. Aziz, silahını Piere doğrultup ona arada ne işi olduğunu soruyor. Oda, Efnan’ın orada alıkonulduğunu duyup geldiğini söylüyor. Aziz, Efnan’ı alıp gidiyor. Piere, Kenan’ı yaralı bir şekilde eve bırakıyor. Aziz, doktor bulup amcasının evine gidiyor. Piere, yanlışlıkla Kenan’ı vurduğunu Galip’e söylüyor. Aziz Piere, bu işin altından o çıkarsa bu sefer onu sağ bırakmayacağını söylüyor.

AZİZ 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Efnan, kendisini kaçıranın Kenan olduğunu söyleyemiyor. Eğer söylerse iki kardeşin birbirlerine zarar vermesinden korkuyor. Piere, tüm halka Kenan’ın Efnan’ı kurtardığını yayıyor. Kenan, halkın gözünde kahraman oluyor ve herkes ona oy vermek istiyor. Bir gazeteci heyeti Hatay’a seçimleri takip etmek için geliyor.

Piere, gazetecilere evinde bir davet veriyor ve onlara seçimin adaletli bir şekilde yapılacağını açıklıyor. Fransa’dan, bir mektup geliyor. Mektupta, Milan’ıın hain olduğunun anlaşıldığı ve Piere’in görevinin uzatıldığı yazıyor. Aziz, Zehra’yı göz hapsine alıyor. Zehra’nın bir vatanperver olduğunu anlayınca, karşısına maskeli olarak çıkıp Milan’ı Piere’in öldürdüğünü ve onu gömdüğü yeri bildiğini söylüyor.

Daha sonra onun güvenini kazanmak için maskesini çıkartıyor. İkisi beraber Milan’ın gömüldüğü yere gidiyor. Ancak, cesedin orada olmadığını görüyorlar. Sadece orada Milan’ın isminin baş harfi olan kol düğmesini buluyorlar. Seçimler başlıyor ve sonuçlar açıklanıyor. Kenan, diğer iki vekille birlikte Hatay’a milletvekili seçiliyor. Galip Payidar, seçimleri kaybediyor.

Aziz, amcasının suikastının tetikçisini bulup konuşturuyor. Ondan Efnan’ı da Kenan’ın kaçırdığını öğreniyor. Kenan, bir konuşma yapmak için kürsüye çıkıyor ve kendisinin istenmeyen bir evlat olarak dünyaya geldiğini ve bir Payidar olduğunu açıklıyor.

Aziz, onun konuşmasını dinledikten sonra oradaki ahaliye, Kenan’ın bir katil olduğunu, amcasına düzenlenen iki suikastı da onun yaptığını, Efnan’ı da onun kaçırdığını açıklıyor ve böyle birinin asla bir Payidar olamayacağını söylüyor. Kenan, Aziz’in konuşmaları karşısında donup kalıyor. Öte yandan Zehra, Piere’in evine girip kazan dairesinde Milan’ın yakıldığını anlıyor. Piere, Zehra’yı kazan dairesinde yakalıyor.

Aziz 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kenan Bir Payidar Olduğunu Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler