Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemal'in Suçu Üstlenmesi Helin'i Delirtiyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemal’in Suçu Üstlenmesi Helin’i Delirtiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 23. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nedret, Nergis ile Uğur’u buldurup hastaneye getirtiyor. Uğur, Ahmet’e iliğini veriyor. Doktor bir hafta gözetimde kalmasını istiyor. Asiye ile Mahir, bir hafta evde kaldıktan sonra kendi evlerine taşınıyor. Raci, Cemal’e Asiye’nin Nergis’e tecavüz etmek isteyen kişiyi öldürdüğünü söylüyor. Helin, Asiye’yi polise ihbar ediyor. Polisler kapıya gelince Cemal, suçu üstleniyor. Kaderimin Oyunu 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cemal’in suçu üstlenmesi Helin’i delirtiyor.

Cuma Dizileri 2022

Cemal’in Suçu Üstlenmesi Helin’i Delirtiyor!

Kaderimin Oyunu 24. bölüm 1. fragmanında; Helin, Asiye’den kurtulmak isterken Cemal’i hapse göndermenin üzüntüsünü yaşıyor. Harun bey, her şeyi öğreniyor. Evde sessiz bir bekleyiş başlıyor. Helin, Asiye’yle işinin bitmediğini söyleyip ondan başka türlü intikam almanın yollarına giriyor.

İşte Kaderimin Oyunu 24. bölüm 1. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nergis, Helin’in ilik naklinden sonra annesini polise ihbar edeceğini duyduktan sonra Uğur’u da alıp hastaneden kaçıyor. Nedret, çocukların peşine adamını gönderiyor. Çocukları bulan Nedret’in adamı onları tehdit edip hastaneye götürüyor. Asiye, Helin’in yaptığına çok kızıyor. Nedret, kızının kızgınlıkla öyle konuştuğunu söyleyip ortamı yumuşatıyor.

Uğur’dan alınan ilik Ahmet’e veriliyor. Ameliyat başarılı geçiyor. Ama doktor her ihtimale karşı bir hafta Ahmet’in gözetim altında olmasını ve tekrar Uğur’dan ilik alınması gerekeceğini söylüyor. Asiye ile Mahir, bir hafta daha konakta kalmaya devam ediyor. Mahir, bir ev bulup konaktan taşınmak için Asiye’yle birlikte hazırlık yapıyor.

Zahide, Zuhal’in yanına gidiyor. Onun banyosunda ultrason kağıdı buluyor ve onun hamile olduğunu anlıyor. Gidip evdekilere söylüyor. Mahir, Zuhal’in hamile olduğunu duyunca çocuğun kendisinden olabileceğini düşünüp ertesi gün onun yanına gidiyor. Zuhal Mahir’e, çocuğun ondan olmadığını söylüyor.

Cemal, Helin’den boşanmak istiyor. Helin ona, eğer kendisinden boşanırsa Asiye’yi polise vereceğini söyleyip tehdit ediyor. Raci, Meral’in Zuhal’in evinde olduğunu anlıyor ve onunla konuşmaya gidiyor. Meral, ona her şeyi anlatıyor. Raci, Cemal’in yanına gidip ona nasıl bir baba olduğunu, kızına neden sahip çıkamadığının hesabını soruyor.

Hiçbir şeyden haberi olmayan Cemal, Asiye’nin Nergis’e tecavüz etmeye kalkan kişiyi öldürdüğünü Raci’den öğreniyor. Helin’den hesap sormak için eve gidiyor. Helin, Asiye’nin yeni evine gidip ona bıçak çekiyor. Daha sonra Cemal kapıya geliyor.

Polis arabalarının siren sesini duyan Asiye, Helin’in kendisini ihbar ettiğini anlıyor. Polisler bir kanun kaçağının o evde saklandığının ihbarının aldığını söylüyorlar. Cemal, kendisinin olduğunu söyleyip polislere teslim oluyor.

Kaderimin Oyunu 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Helin Asiye’yi Polise İhbar Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler