Ana SayfaDizilerKardeşlerim 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aybike Yaralanıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aybike Yaralanıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 55. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanana yeni bölümünde; Ömer, sinir krizi geçirip Şengül’ü kovuyor. Ancak sonradan pişman olup özür diliyor. Şengül, özrü kabul etmiyor ve hemen polisi arayıp onları yaşlı bir kadının paralarını çalıp alıkoyduklarına dair şikayette bulunuyor. Sevgi, polisleri gönderip Şengül’ü bıçakla tehdit ediyor. Suzan, Ayla ile Nebahat’la birlikte Akif’in bir açığını bulmak için uğraşıyor. Aybike, Asiye’yle tartışırken yaralanıyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Aybike Yaralanıyor!

Kardeşlerim 56. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ömer, Şengül’ün kümesi yıktırmak istediğini öğrenince çok sinirleniyor. Üzerine bir de Asiye’yı hırpalamaya çalışmasıyla iyice kendinden geçip sinir krizi geçiriyor. Şengül’e evinden gitmesini söylüyor. O sırada Oğulcan ile Aybike geliyor. Oğulcan, Ömer’e hak veriyor. Ama Aybike, annesini haklı buluyor. Ömer eve geldikten sonra yaptıklarından pişman oluyor.

KARDEŞLERİM 55. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gidip Şengül’den özür diliyor. Şengül, onun özrünü kabul etmiyor ve Ömer’e bundan sonra kendisinden korkmasını söylüyor. Şengül, hemen kümesin elektriğini ve suyunu kesiyor. Ömer ve kardeşleri karanlıkta kalıyor. Sevgi, pamuklardan kandil yapıp evi aydınlatıyor. Ertesi gün Ömer, camiden su taşıyıp bahçede o suyla Asiye’yle bulaşık yıkıyor.

O sırada polisler gelip, yaşlı bir kadının paralarını çalıp alıkoydukları için şikayet olduğunu söylüyor. Sevgi, hemen öyle bir şey olmadığını söyleyip polisleri gönderiyor. Daha sonra Şengül’ün yanına gidip ona bıçak çekiyor. Ona, çocuklarla bir daha uğraşmamasını istiyor. Şengül, Nebahat’ten avans isteyip kira borcunu ödüyor.

Ödedikten sonra kendisini evden attırmaya çalışanın Gönül olduğunu öğrenip restoranı basıyor. Gönül, Orhan’a yaptığını inkar etmiyor. Ancak onun kümesi yıktırmak istediğini öğrenince çocuklardan uzak durması için böyle bir şey istediğini söylüyor. Orhan, Şengül’e çok sinirlenip onu restorandan kovuyor.

Gönül, Orhan’ın çocuklarıyla bir araya gelmesi için yemek organize ediyor. Ama Aybike gelmiyor. Oğulcan, babasıyla ve Asiye’yle yemek yerden Aybike onları birlikte görüp iyice kıskanıyor. Üzerine okulda düzenlenen şenliklerde Asiye’nin görevlendirilmesi onu iyice hırslandırıyor.

Aybike, Asiye’yle kim konuşuyorsa onlara tavır alıyor. Berk’le de arası bu yüzden bozuluyor. Şenlikte Aybike, Asiye’lerin takımında yer almıyor. Karşı takıma geçiyor. Asiye, şarkı söylerken Aybike’nin üzgün olduğunu görüp onunla konuşmak için okula peşinden gidiyor. Aybike, Asiye’ye olan öfkesini kusuyor. Daha sonra dengesini kaybedip cam dolaba çarpıp yaralanıyor. Asiye’ye ne olacak? Yaralanmasının suçlusu olarak da Asiye’yi mi sorumlu tutacak?

Kardeşlerim 55. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Ve Kardeşleri Sevgi’ye Çok Alışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler