Ana SayfaDizilerKardeşlerim 55. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Ve Kardeşleri Sevgi'ye Çok Alışıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 55. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Ve Kardeşleri Sevgi’ye Çok Alışıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 55. yeni bölümüyle 4 haziran cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ataman kolejinde şenlikler başlar. Öğrenciler eğlenmek için çeşitli oyunlar düzenler. Aybike, annesi gibi davranmaya başlar. Annesiyle babasının ayrılmasının sebebini Asiye olarak görür ve onu her konuda suçlamaya başlar. Öyle ki, Asiye’ye saldırıp kendisine zarar verir. Kardeşlerim 55. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ömer ve kardeşleri Sevgi’ye çok alışıyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Ömer Ve Kardeşleri Sevgi’ye Çok Alışıyor!

Kardeşlerim 55. bölüm 2. fragmanında; Yakında öleceğini bilen Sevgi, ölmeden Ömer’le hem vakit geçiriyor. Hem de ona güzel bir gelecek hazırlamak için uğraşıyor. Ömer ve kardeşleri Sevgi’ye çok alışıp onu aileden biri gibi görüyor. Sevgi, Şengül’ü tehdit edip ondan Ömer ve kardeşlerinden uzak durmasını istiyor. Şengül, evden atılmasında Gönül’ün parmağı olduğunu öğrenip onun dükkanını basıyor. Akif, kendisini kurtarmak için ikinci bir plan daha yapıyor.

İşte Kardeşlerim 55. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 54. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, Sevgi’nin İsmail’le olan konuşmasını duymaz. Sevgi, onların yanında kalmaya devam eder. Aybike, annesinin tarafına geçip Asiye’ye Gönül’ün yanında işe girdiği için cephe alır. Annesiyle birlikte bahçeyi ikiye bölerler. Ömer ile Asiye, onların bu yaptıklarına seslerini çıkartmaz. Okula bile ayrı ayrı gitmeye başlarlar.

Aybike, o kadar ileri gidiyor ki Berk’ten Doruk’la sırf Asiye’nin sevgilisi olduğu için konuşmamasını ister. Süsen, iki kuzenin arasını yapmaya çalışsa da başaramaz. Nebahat ile Ayla, Akif’in borçlusunun yanına gidip onun okulu sattığını ve parasını borsaya yatıracağını söyler. Akif’in borçlusu kapısını çalıp onu tehdit eder. Ertesi gün Akif, borçları ödeyip Suzan’ı hapisten çıkartır.

Bu arada okul için Tolga’nın babasından daha fazla para veren çıkar. Akif, anlaşmayı bozup daha fazla para verene okulu satar. Okulu, torunu için Sevgi alır. Suzan, hapisten çıkar ve Harika’dan bir mektup geldiğini öğrenir. Harika’nın mektubunu okuyan Suzan, ağlayarak Ömer’den başka çocuğu olmadığını söyleyip Harika’yı evlatlıktan ret eder.

Suzan, Ömer’in yanına gelir. Sevgi onu görünce gizlenir. Suzan, Ömer’e Harika’nın aldığı paraları ona ödeyeceğini söyler. Daha sonra Suzan, Akif’in yanında görünüp onun mal kaçırdığını ispatlayacak deliller aramaya başlar. Ama Akif’e yakalanır. Tolga, okulu babasının değil başkasının aldığını öğrenince çok bozulur.

Şengül ile Orhan, resmen boşanır. Boşandıktan sonra Şengül, emlakçıya gidip ev sahibinden kümesi yıkmasını ister. Gönül, Şengül’ün bir şeyler karıştırdığını anlayıp, onun arkadaşına para teklif edip ondan bilgi ister. Oda Şengül’ün kümesi yıktırmak istediğini Gönül’e anlatır.

Gönül, emlakçıya gidip Şengül’ü evden çıkartmasını her ay bin lira fazladan kendisinin ona para vereceğini, o eve de Ömer’leri yerleştirmesi için ev sahibiyle konuşmasını ister. Kirayı denkleştiremeyen Ömer, emlakçıyı karşısında görünce ne yapacağını bilemez.

O ise, ev sahibinin Şengül’ün istediği gibi kümesi yıkmak istemediğini, onu evden çıkartıp aynı kiraya onların o evde oturmasını istediğini söyler. Yengesinin kümesi yıktırmak istediğini öğrenen Ömer, kendisini kaybediyor ve saksıları fırlatıp onlara evinden çıkmalarını istediğini haykırır.

Kardeşlerim 55. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aybike’nin Asiye’ye Karşı Öfkesi Dinmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler