Ana SayfaDizilerMahkum Sezon Finali 24. Bölümüyle Ekrana Geldi! Barış Fırat İle Büge'nin Evlendiğini...

İlgili Postlar

Mahkum Sezon Finali 24. Bölümüyle Ekrana Geldi! Barış Fırat İle Büge’nin Evlendiğini Öğreniyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Mahkum, sezon finali bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan bölümü nefesler tutularak izlendi. Mahkum dizisinin sezon finali bölümünde; Mahkemeye çıkarılan Barış’ın akli dengesinin yerinde olmadığı anlaşılıyor. Sasha, Barış’ı hastaneden kaçırıyor. Fırat onu uçurumun kenarında yakalıyor. Ancak Barış, Fırat’la birlikte uçurumdan aşağı düşüyor. Öldü sanılan Barış, yurt dışına kaçıyor. Barış, Fırat ile Büge’nin evlendiğini öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2022

Barış Fırat İle Büge’nin Evlendiğini Öğreniyor!

Barış, jandarmaları ve gardiyanları ısırdığı için bir hücreye kapatılıyor. Mahkeme günü Fırat, Barış’ı almaya gidiyor. Ona ısırmaması için bir maske taktırıyor. Bu arada Mücahit, Fırat sayesinde eski işine dönüyor. Fırat, mahkemede Barış’ın suçlarını sayıyor. Barış, suçlarını inkar etmiyor. Ancak, içindeki Savaş’ın bu suçları kendisine işlemesini istediğini söylüyor. Barış’ın avukatı, onun akli dengesi yerinde olmadığı için bir heyete görünmesini isityor.

MAHKUM 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Barış, doktor heyetinin karşısına çıkıyor. Heyet onun akli dengesi yerinde olmadığını anlıyor ve Barış hastaneye sevk ediliyor. Hacı, paralarını almak için açtığı çukurda bir not buluyor. Paraları Sasha’nın aldığını anlayıp onun peşine düşüyor. Sasha, o paralarla Barış’la yurt dışına kaçmayı planlarken Haci’ya paraları kaptırıyor.

Barış’ın tedavisi başlıyor ve artık Savaş’ın hayalini görmüyor. Sasha, bir fırsatını bulup Barış’ı hastaneden kaçırıyor. Fırat, peşlerine düşüyor. Yakalanacaklarını anlayan Sasha ile Barış, arabadan inip farklı yönlere kaçıyor. Derya komiser Sasha’yı kıskıvrak yakalıyor. Fırat’da, Barış’ı uçurumun kenarında buluyor. Büge, Barış’a karnındaki çocuk için teslim olmasını istiyor.

Barış, bir çocuğu olacağını öğrenince sakinleşiyor ve teslim olmayı kabul ediyor. Fırat, onun yanına yaklaşıp bileğine kelepçe takmaya çalışırken Barış, Fırat’ı uçurumdan aşağı itmeye çalışıyor. Bir hamle yapan Fırat, Barış ile uçurumdan aşağı denize düşüyor. Barış’ın ne ölüsü ne de dirisi denizde bulunamıyor. Fırat ise sağ kurtulmayı başarıyor. Öldü sanılan Barış’a bir mezar yapılıyor.

Büge, Barış’ın mezarı başında göz yaşı döküyor. Sasha, hapishanedeyken biri yanına gelip bıçak çekiyor. Barış ise, yurt dışına kaçıp bir deniz kenarında piyano çalıyor. Barış’ın yanına gelen adam ona bir zarf veriyor. Zarfı açan Barış, zarfın içinden bir fotoğraf çıkıyor. Barış, Fırat ile Büge’nin evlendiğini anlıyor. Büge ile Fırat, gerçekten evlendi mi? Yoksa Fırat, Barış’ın ölmediğini anlayıp onun ortaya çıkması için yaptığı bir oyun mu?

Mahkum 24. Bölüm 2. Sezon Finali Fragmanı Yayında! Fırat İle Barış Uçurumun Kenarında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler