Ana SayfaDizilerMahkum 24. Bölüm 2. Sezon Finali Fragmanı Yayında! Fırat İle Barış Uçurumun...

İlgili Postlar

Mahkum 24. Bölüm 2. Sezon Finali Fragmanı Yayında! Fırat İle Barış Uçurumun Kenarında!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Mahkum, 24. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin sezon finali bölümünde; Barış, jandarmaları ısırmasın diye ağzı maskeli bir şekilde adliyeye getirilir. Fırat, mahkemede Barış’ın işlediği suçlar için ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırılmasını talep eder. Barış, işlediği suçları kabul eder. Ancak hakime, içindeki Savaş’tan kurtulamadığını söyler. Mahkum 24. bölüm sezon finali 2. fragmanı yayınlandı. Fırat ile Barış, uçurumun kenarında!

Perşembe Dizileri 2022

Fırat İle Barış Uçurumun Kenarında!

Mahkum sezon finali 2. fragmanında; Barış, hastaneye gönderiliyor. Sasha, onu oradan kurtarmak için kendi kendisine söz veriyor. Fırat Barış’ı, uçurumun kenarında buluyor ve ona kelepçeleri takmaya çalışıyor. Barış ise Fırat’ı, uçurumdan aşağı itmeye çalışıyor.

İşte Mahkum 24. bölüm 2. fragmanı…

MAHKUM 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat, Barış’ı hava alanında yakalar. Barış, kendisini Büge’nin sattığını öğrenir. Her ikisine de tehditler savururken Sasha Fırat’ı arar ve Nazlı ile Bekir’in yanında olduğunu, eğer Barış’ı bırakmazsa onları öldüreceğini söyler. Kızıyla tehdit edilen Fırat, Barış’ı bırakmak zorunda kalır. Basının önüne çıkıp durumu anlatır.

Tüm emniyet kaçak durumunda olan Barış’ı bulmak için seferber olur. Hesapları bloke edilen, arabalarına kadar alı konulan Barış, beş parasız kalır. Sasha ile birlikte yurt dışına kaçmak için kendi bankasını soymak için bir plan yapar. Bankaya girip oranın kendi bankası olduğunu, çalışanlardan elindeki çantayı parayla doldurmalarını ister.

Müdür, polise haber verir. Sasha, onu elinden yaralar. Derya, bankanın önüne polisleri doldurur. Barış, Fırat’ı arayıp zırhlı bir araç ister. Büge, girip Barış’la konuşur. Barış’ın vurulacağını gören Büge, ona siper olup vurulur. Ama çelik yeleği olduğu için yara almaz.

Derya, zırhlı aracı Barış’a verir. Barış, Sasha ve banka müdürüyle zırhlı araca binip uzaklaşır. Kameraların olmadığı bir yerde müdürle birlikte arabayı bırakıp, karavanla ormanın derinliklerine giderler. Sasha, sahte kimlikleri almak için gittiğinde polislerin kendilerini bulmak üzere olduğunu anlayıp Barış’ı uyarır.

Kendisi de Derya ve ekibinin yönünü değiştirir. Sasha, Barış’ın kendi kendisiyle konuştuğunu görür. Barış ona, Savaş’ın kendisini rahat bırakmadığını söyler. Efkan, her şeyi itiraf edecek olan Büge’nin yanına gidip onu tehdit eder. Barış, gidip Efkan’ı doğum günü partisinde bulur.

Fırat da, Efkan’ın yerini bulup yola çıkar. Efkan tam Barış’ı vuracakken Rafi onu vurur. Rafi, Barış’ı gizli geçitten kaçırır. Fırat geldiğinde Efkan’ı ölmüş olarak bulur. Zait, Efkan’ın ölümünden sonra Fırat’ı arayıp bildiklerini itiraf etmek istediğini söyler. Barış, babasını kaçırıp kendi arazilerinden birine götürür.

Onun mezarını kazıp babasını içine atar. Onu diri diri gömmek isterken Fırat, Barış’ın yerini bulup gelir. Barış’ı tutuklayıp emniyete götürür. Artık kurtuluşu olmayan Barış, Savaş olmadığını kendisinin Barış olduğunu haykırır.

Mahkum 24. Bölüm Sezon Finali 1. Fragmanı Yayında! Barış Mahkemede Suçlarını Kabul Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler