Ana SayfaDizilerSeversin 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga İle Asya Çekimlere Başlıyor!

İlgili Postlar

Seversin 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga İle Asya Çekimlere Başlıyor!

Kanal D’nin yeni yaz dizisi Seversin, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Tolga Tuna, genç kızların sevgilisi yakışıklı bir aktördür. Tezgahtarlık yapan Asya ile Tolga’nın yolları kesişiyor. İlk karşılaşma kavgalı bitiyor. Tolga’nın ilk dizisi tutmayınca yeni bir diziyle anlaşıyor. Dizinin başrol kadın oyuncusu halktan seçilmesine karar veriliyor. Asya, istemeyerek bulunduğu seçmelerde beğeniliyor. Asya’nın abisi bu dizi işine pek sıcak bakmıyor. Seversin 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Tolga ile Asya, çekimlere başlıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga İle Asya Çekimlere Başlıyor!

Seversin 2. bölüm 1. fragmanında; Tolga’nın menajeri Nesrin ile dizinin yapımcısı Asya’nın abisini razı edemiyor. Araya Suzan giriyor. Asya’yı ikna edip onun menajeri olarak oğlunun karşısına çıkıyor. Dizinin çekimleri başlıyor. Sıra öpüşme sahnesine gelince Asya, Tolga’yla öpüşmek istemiyor.

İşte Seversin 2. bölüm 1. fragmanı…

SEVERSİN 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya, annesi ve iki kız kardeşiyle normal bir hayat süren aklı başında bir genç kızdır. Tolga Tuna, yakışıklılığıyla tanınmış genç kızların sevgilisi bir aktördür. Bir yıl aradan sonra Tolga, yeni bir diziye başlıyor. Dizinin ilk bölümü yayınlanıyor ama reytingleri iyi olmadığı için, kanal Tolga ile menajerini çağırıp diziyi bitirme kararı alıyor.

Tolga, ikinci bölümün reytinglerine umutlu bakıyor. Ancak yine reyting alamayınca kanal diziyi yayından kaldırıyor. Suzan, oğlunun yanına gidip kendisinin tekrar onun menajeri olması gerektiğini söylüyor. Ancak Tolga, annesinin menajerliğini istemiyor. Asya’nın kız kardeşinin hayali bir gün iyi bir oyuncu olmaktır.

Onun için tüm deneme çekimlerine gidiyor. Aynı zamanda Tolga’nın da büyük hayranıdır. Asya, Tolga’nın kız kardeşiyle fotoğraf çekinmek istemediğini görüp araya giriyor. Tolga’nın gözüne biber gazı sıkıp onun arabasının sileceklerini kırıyor. İkili arasında ilk karşılaşma böyle gelişiyor.

Asya, eniştesinin kaza yaptığı ve hasar verdiği arabanın sahibi restoran sahibiyle konuşmaya gidiyor. Adam, Asya’yla konuştuktan sonra hem şikayetini geri alıyor. Hem de arabanın zararı olan parayı istemediğini söylüyor. Üzerine Asya’ya tadım menüsü ikram ediyor.

Tolga, aynı restorana gidip Asya’nın bilerek oraya geldiğini, kendisini takip ettiğini düşünüp masasına gidiyor. Asya, Tolga’nın imaları karşısında onunla tartışmaya başlıyor. Tüm basın onların tartışmasını görüntülüyor. Tolga’nın dizisi yayından kaldırılınca Nesrin, ona yeni bir teklifle geliyor.

Ancak yapımcı, başrol kadın oyuncuyu halktan seçmek istiyor. Asya da kız kardeşini o çekimlere götürüyor. Üzerine kahve dökülen Asya, üzerini değiştirmek üzere Tolga’nın odasına alınıyor. Tolga, odasında Asya’yı görünce yine ikili tartışmaya başlıyor. Çekimler sırasında Tolga, Asya’yı görüyor ve onun kız kardeşinin kazanmasına engel oluyor.

Bunu anlayan Asya, sahneye atlayıp Tolga’yla tartışmaya başlıyor. Dizinin yapımcısı Asya’yı dizinin başrol oyuncusu olarak istiyor. Hep birlikte Asya’nın evini bulup ona dizinin kadın başrol oyunculuğunu teklif ediyorlar. Ancak Asya’nın abisi, duruma pek sıcak bakmıyor.

Seversin Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Kadrosunda Kimler Var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler