Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 140. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hakan Hayatını Kaybediyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 140. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hakan Hayatını Kaybediyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 139. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Betül, ıskalayınca Çetin’in de yardımıyla Züleyha kurtuluyor. Züleyha, Çolak ağayı yolda görüp onunla Betül ile Şermin’den intikam almak için bir plan yapıyor. Çolak ağanın ölüm haberi geliyor. Betül, servetine konduğunu zannedip Züleyha’ya meydan okuyor. Resmi nikahı olmadığını öğrenen Betül, malları gayri resmi yollarla almaya çalışırken Çolak ağa ortaya çıkıyor. Sokaklarda kalan Betül, Züleyha’yı bulup ateş ediyor. Hakan ona siper olup vuruluyor. Hakan, hayatını kaybediyor.

Perşembe Dizileri 2022

Hakan Hayatını Kaybediyor!

Bir Zamanlar Çukurova 140. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Züleyha, ormanda Çolak ağayı beklerken Betül’ün tuzağına düşüyor. Betül, Züleyha’yı kendisi vurmak istiyor. Tetiği çekiyor. Ancak ıskalıyor. Çetin, Züleyha’ya siper olup ateş etmeye başlıyor. Betül, adamlarıyla birlikte kaçıyor. Züleyha, onları takip ederken Betül’ü görüyor. Bu arada Çolak ağa, bağlı olduğu iplerden kurtulup yola çıkıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 139. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha, Çolak ağayı görüp duruyor. Ondan durumu öğrendikten sonra onunla Betül’den intikam almak için bir plan yapıyorlar. Hakan, Abdulkadir’i sakladığı yere gidip ona yiyecek götürüyor. Fikret, Abdulkadir’i kaçıranın Hakan olduğundan emindir. Onu kendisine inandırmak isteyen Hakan, Savcı’ya Abdulkadir’in gidebileceği yerleri söylüyor. Savcı Fikret’e, Hakan’ın Abdulkadir’in bulunması için Hakan’ın kendilerine yardım ettiğini söylüyor.

Gaffur, alış veriş için gittiğinde Hakan’ın alış verişi yaptığını öğreniyor. Eve boş gelen Gaffur Züleyha’ya, Hakan beyin alış veriş yaptığını öğrendiği için erzak almadığını söylüyor. Züleyha, Hakan’ın aldığı erzakları nereye götürdüğünü anlayıp onu takip ediyor. Hakan’ı, Abdulkadir’in yanına gidene kadar takip ediyor.

Abdulkadir’le vedalaşan Hakan, ona kaçma planını anlatıp ayrılıyor. Bu arada Çukurova’nın ortasında biri Çolak ağayla tartışıp onu vuruyor. Çok geçmeden Çolak ağanın ölüm haberi geliyor. Betül ile Şermin, ölüm haberini alıp hemen mezarlığa koşuyor. Onun tüm mal varlığına sahip olduğunu düşünen Betül, önce alış veriş yapıyor.

Sonra Züleyha’nın yanına gidip onun kadar güçlü olduğunu, ona kimin hanım ağa olduğunu göstereceğini söylüyor. Betül, avukattan Çolak ağanın mal dökümünü istiyor. Avukat Betül’e, Çolak ağanın bekar göründüğünü söylüyor. Betül, gayri resmi yollardan Çolak’ın mallarını satıp yurt dışına çakma planı yaparken Çolak ağa ortaya çıkıyor.

Herkesin içinde Şermin ile Betül’ü kapı dışarı ediyor. Züleyha, Hakan’ı konağa almıyor ve ona bittiğini onu Abdulkadir’in yanına gittiğini onu kaçırmaya çalıştığını bildiğini söylüyor. Betül, silahını alıp bu sefer Züleyha’yı öldürmek için konağa gidiyor.

Hakan, Züleyha’yla vedalaşmak için yanına geliyor. Onlar konuşurken Betül ateş ediyor ve Hakan, Züleyha’yı korumak için siper alıyor. Vurulan Hakan, hastaneye kaldırılıyor ve orada hayatını kaybediyor.

Bir Zamanlar Çukurova 139. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan Züleyha İçin Kendisini Feda Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler