Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rüçhan İntikam Alma Peşine...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rüçhan İntikam Alma Peşine Düşüyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 15. yeni bölümüyle 7 haziran salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Türkan ile Somer, yapmak isteyip de yapamadıkları ne varsa yapıp mutlu olur. Nesrin, kızıyla Somer’in tekrardan bir araya geldiklerini öğrendikten sonra çok rahatlar. Rüçhan, Türkan’a kendisinin eski Rüçhan olmadığını söyler. Türkan’da, kendisinin eski Türkan olmadığını söyleyip ona restini çeker. Üç Kız Kardeş 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Rüçhan, intikam alma peşine düşüyor.

Salı Dizileri 2022

Rüçhan İntikam Alma Peşine Düşüyor!

Üç Kız Kardeş 15. bölüm 2. fragmanında; İntikam peşinde olan Rüçhan kontrolden çıkıyor. Türkan ve Somer’in birlikte olmasını kendisine yediremiyor. Önce Mine’nin yanına gidip ondan yaptıklarının hesabını soruyor. Mine, merdivenlerden aşağı yuvarlanıyor. Öte yandan Fatih’ten, kızının kim olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Nesrin, olacaklardan korkup Sadık’a kızları da alıp uzaklara gitmeyi teklif ediyor.

İşte Üç Kız Kardeş 15. bölüm 2. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Rüçhan, Somer’le birlikte Türkan’dan ve ailesinden özür dilemek için gitmeye hazırlanırken gazetede çıkan haberleri görür. Somer, öfkeyle arabasına binip Ferit’i bulur. Ona karısıyla ne zamandır görüştüğünü sorar. O da onu ilk gördüğü andan beri Türkan’dan hoşlandığını ve görüştüklerini söyler.

Somer, Ferit’i hastanelik eder. Mine, Somer’in Ferit’i hastanelik ettiğini öğrenince hemen Türkan’ı arar. Durumu ona anlatıp ondan kendisinin onu oraya götürdüğünden kimseye bahsetmemesini, eğer Somer öğrenirse kendisini öldüreceğini söyler. Türkan, ona ve bebeğine bir şey olmasından korktuğu için kimseye o bara Mine’yle gittiğini söylemez.

Herkesin kendisine inanmasını bekler. Nesrin ile Nezahat’ın yanına Rüçhan gelir. Onların önüne gazeteyi atıp Türkan’ın ahlaksızlıklarına bakmalarını, onun ailesinin şerefini iki paralık ettiğini söyleyip gider. Nesrin, gazetedeki haberi görünce fenalaşır. Somer, Ferit’in yanından ayrıldıktan sonra Türkan’ın yanına gider ve ondan hesap sorar.

Türkan Somer’e, sadece Ferit’le arasında hiçbir şey olmadığını söyler. Rüçhan, kocasıyla birlikte gazetedeki çıkan haberlerin yalanlanması için bir tespit yayınlatır. Somer, yurt dışına gitmek için yola çıkar. Ama Ferit’in ailesinin kendisinden şikayetçi olmasıyla hava alanından geri dönmek zorunda kalır.

Ailesinin yüzüne bakamayan Türkan, intihar etmeye karar verir. Ailesine ve Somer’e bir mektup yazıp ilaç içer. Somer, Türkan’ın kendisine yazdığı veda mektubunu okuduktan sonra ona inanmayı tercih eder. Onun elini tutup bir daha bırakmayacağını söyler. O sırada Türkan, ilaçların etkisiyle düşüp bayılır.

Üç Kız Kardeş 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan İle Somer Yeniden Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler