Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 146. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hayri Nalan'ın Yaptıklarına Sert Çıkıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 146. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hayri Nalan’ın Yaptıklarına Sert Çıkıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 145. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hayri, Nalan’ın ısrarıyla geri dönüyor. Nalan, annesini konağa geri getiriyor. Selen, arsayı Nalan’dan alıp hisselerini Sedat’a devir ediyor. Feride, Cana’nın hamile olduğunu öğrenip Selen’le birlikte bir plan düşünüyor. Muzo, Pera’nın annesini terk ettiğini görüp ona tekrar evlenme teklif ediyor. Nalan, Hayri’nin kendisine yalan söyleyip Billur’la buluştuğunu düşünüp onu takip ediyor. Hayri, Nalan’ın yaptıklarına sert çıkıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Hayri Nalan’ın Yaptıklarına Sert Çıkıyor!

Camdaki Kız 46. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Muzo’nun isteme töreninde Gülcihan, Pervin’in Rafet’in eski nişanlısı olduğunu açıklıyor. Pervin, durumu inkar ediyor. Muzo, Pera’ya durumu bilip bilmediğini soruyor. Oda, bildiğini söyleyince Muzo, ailesiyle birlikte orayı terk ediyor. Gülcihan, o gece Muzo’ya ulaşamıyor. Muzo, bir tek Nalan’ın telefonuna cevap veriyor.

CAMDAKİ KIZ 45. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nalan Muzo’ya, Pera’nın iyi bir kız olduğunu annesiyle Rafet beyin durumunu bilmiş olabileceğini ama ona anlatamamış olabileceğini söyleyip, onu bir kez daha dinlemesini istiyor. Ertesi gün Pera Muzo’nun yanına geliyor. Annesinin kendisini onunla evlendirip düğünde onu terk etmesini planladığını anlatıyor.

Muzo, Pera’ya sert çıkıyor ve ona hayatında tanıdığı en iyi yalancı olduğunu söylüyor. Hayri, Nalan’ın ısrarıyla geri dönüyor. Nalan, Hayri’yle oturup konuşuyor. Hayri, Nalan’a annesiyle barışmasını tavsiye ediyor. Nalan, gidip annesini otelden alıp geliyor. Tabi, annesinin şartlarından biri olan Hayri’den uzak durmayı da kabul ediyor.

Selen, hisselerini Sedat’a verip Nalan’ın üzerindeki arsayı kendi üzerine alıyor. İmzalar atıldıktan sonra Rafet gelip, önce Nalan’a onların oyununa geldiği için çok kızıyor. Sonra Selen’e, bu yaptığını baştan beri bildiğini, o arsaya kendi arsası olmadan hiçbir şey yapamayacağını söylüyor.

Rafet, Muzo’dan Pervin’in planını öğreniyor. Onunla buluşup her şeyi öğrendiğini, iyi ki onun gibi biriyle evlenmediğini söyleyip bir daha karşısına çıkmamasını söyleyip gidiyor. Pera, annesini terk edip arabasına binip ağlamaya başlıyor. Onu uzaktan izleyen Muzo, yanına gidip Pera’ya tekrar evlenme teklif ediyor.

Feride, Cana’nın Sedat’tan hamile olduğunu öğrenip onun yüzüne tükürüyor. Daha sonra Selen’i arayıp kendi yazlığına götürüyor. Oraya Cana’yı da çağırıyor. Selen, Feride’nin dediği gibi Cana’yı ilaçla bayıltıyor. Hayri, Billur’la karşılaşıp ona bir akrabasının oğlunun hasta olduğunu söylüyor. Billur onu alıp doktor olan teyzesinin yanına götürüyor.

Nalan, kendisinden izin isteyen Hayri’nin Billur’la buluştuğunu görüp onu takip ediyor. Daha sonra onların oturup yemek yediğini görüp yanına gidiyor. Onu yalancılıkla suçluyor. Hayri, Nalan’a, şımarıklık yaptığını onun için kendisinin ne ifade ettiğini, onun kendisini sadece şoförü olarak mı gördüğünü öğrenmek istiyor.

Camdaki Kız 45. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri’yi Kıskanmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler