Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 45. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri'yi Kıskanmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 45. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri’yi Kıskanmaya Başlıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 45. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nalan, annesi de gittikten sonra kendisini yapayalnız hisseder. Muzo, Pera’dan ayrılır. Ona gördüğü en büyük yalancı olduğunu söyler. Feride, Cana’nın Sedat’tan hamile olduğunu öğrenir ve Sedat’ın yüzüne tükürür. Feride, Selen’le birlikte Cana’yı kaçırmak için harekete geçer. Hayri geri döner. Camdaki Kız 45. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan, Hayri’yi kıskanmaya başlıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan Hayri’yi Kıskanmaya Başlıyor!

Camdaki Kız 45. bölüm 2. fragmanında; Sedat, Hayri’nin geri dönmesinden hoşlanmıyor. Muzo, Pera’nın annesinin intikamı için kendisiyle yakınlaştığını düşünüyor. Rafet, Pervin’e gidip onunla bir daha görüşmek istemediğini söylüyor. Selen, otel inşaatı için gereken tüm aşamaları tamamlıyor. Hayri, ailesel sorunu ile ilgili Nalan’dan izin istiyor. Nalan, Hayri’yi takip ediyor. Bunu anlayan Hayri, Nalan’a kendisinden ne istediğini soruyor. O da, onun kendisinin şoförü olduğunu hep de öyle kalacağını söylüyor.

İşte Camdaki Kız 45. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 44. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, Hayri’nin işe gelmediğini görür. Tako’ya onu soruyor. Ama Hayri’nin nerede olduğunu öğrenemez. En sonunda Rafet’e sorar. Oda Hayri’nin gittiğini söyler. Pervin, Rafet’le görüşür. Ona kendilerinin kız isteme törenlerinin olmadığını kızının isteme töreni olmasını istediğini söyler.

Rafet, düşünceli bir şekilde eve gelir ve akşama Muzo’ya kız istemeye gideceklerini söyler. Daha sonra Gülcihan’a, Pervin’in kendisinin eski nişanlısı olduğunu itiraf eder. Gülcihan, büyük bir üzüntü içine girer. Öte yandan da Pervin’in ne yapmaya çalıştığını anlar. Akşam ki kız isteme törenine Gülcihan gitmez.

Sedat, Cana bebeği aldırana kadar o ne isterse yapmak zorunda kalır. Cana, bir otelden yer ayırtıp yerleşir ve akşam ondan yanına gelmesini ister. Sedat, durumu Selen’e anlatır ve ondan yardım ister. Selen yardım etme taraftarı olmayınca da onun istediği arsa işini oldu bilmesini söyler.

Sedat, Selen’in yardımıyla o akşam işi varmış gibi şirkete gitmiş gibi yapıp Cana’nın yanına gider. Nalan da, annesinin evden gideceğini öğrenince morali bozulur ve Rafet’e Muzo’nun isteme törenine gelemeyeceğini annesini yalnız bırakmak istemediğini söyler. Rafet, kız istemeye Cavit’i de alıp gider.

Yemekler yenir ve sıra kız istemeye gelince Pervin, onlara kızını vermeyeceğini söyler. Rafet ile Cavit, ne olduğunu anlayamaz. Pervin, Gülcihan gelmeden kızını onlara vermeyeceğini söyler. Muzo, annesini arayıp durumu anlatır. Gülcihan gelir. Pervin onu kapıda karşılayıp laf sokar.

Gülcihan, Rafet’in onu değil kendisini tercih ettiği için bunları yaptığını bildiğini söyler. Pervin, Gülcihan’a kahve içme konusunda baskı yapar. Gülcihan, herkese Pervin’in Rafet’in eski nişanlısı olduğunu açıklar. Feride evden ayrılır ve Nalan’a ondan cenazesine bile gelmesini istemediğini söyler.

Kendisini çok yalnız hisseden Nalan Hayri’yi arıyor ve ona dönmesi için rica eder. Hayri, göz yaşları içinde otobüse biner.

Camdaki Kız 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hayri Geri Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler