Ana SayfaDizilerHakim 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Mert'e Ozan'ın Çarptığını Anlıyor!

İlgili Postlar

Hakim 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Mert’e Ozan’ın Çarptığını Anlıyor!

Atv’nin yeni fenomen dizisi Hakim, 9. yeni bölümüyle 6 haziran pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Gülbahar ile Azem, aynı anda nezarete atılır. Azem, Gülbahar’a bir olmaları gerektiğini söyler. Yasemin, şikayetini geri alır. Serbest kalan Gülbahar Kadir’e gidip ona mahallede ne kadar dükkan ev isterse vereceğini ama karşılığında Azem’i hapisten kurtarmasını ister. Oda, adamlarından birini itirafçı yapar. Azem’de hapisten çıkar. Asaf, Metehan’ın işlediği suçları ispatlayacak videoyu ele geçirip Yasemin’e verir. Kadir, Cevdet’i vurur. Hakim 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kadir, Mert’e Ozan’ın çarptığını anlıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Kadir Mert’e Ozan’ın Çarptığını Anlıyor!

Hakim 9. bölüm 1. fragmanında; Ömer, Azem’in öldürdüğü Ayşe’nin mezarına gidiyor. Metehan, Ayşe’yi babasının öldürdüğünü anlıyor. Azem oğluna onun için her şeyi yapacağını söylüyor. Deniz, Ozan’dan ayrılmak istemiyor. Onun kendisini Ceren için terk ettiğini düşünüyor. Kadir, Ömer’i yanına çağırıp, Mert’e o çarpsaydı çoktan teslim olacağını, ona Ozan’ın çarptığını anladığını söylüyor.

İşte Hakim 9. bölüm 1. fragmanı…

HAKİM 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Azem, Seyfi ve adamlarını öldürme suçundan gözaltına alınır. Gülbahar’da, Yasemin’i kaçırma suçundan gözaltına alınır. İkili nezarethanede bir araya gelir. Azem, Gülbahar’a ya birlik olacaklarını yada yok olacaklarını söyler. Yasemin, Gülbahar’ı dışarıda takip etmek için şikayetini geri alıp onun serbest bırakılmasını sağlıyor.

Ozan, Deniz’le arasında geçen konuşmadan sonra ondan ayrılmak ister. Deniz, Ozan’dan ayrılmak istemez. Onun sadece abisinden sonra babasının da tutuklanmasıyla kendisiyle görüşmek istemediğini zanneder. Ozan, Ceren’in gönlünü almak için yanına gider. Ona, babasının doğum günü olduğunu, hediye seçimi için kendisine yardım etmesini ister.

Ceren, Ozan’a yardım eder. Gülbahar, Kadir’in yanına gidip mahalleden ne kadar ev dükkan istiyorsa vereceğini, karşılığında Azem’i hapisten çıkartmasını ister. Kadir, bir adamını itirafçı olarak görevlendirir ve Azem’in serbest kalmasını sağlar.

Asaf, Metehan’ın kardeşini öldürdüğünü ispatlayacak videoyu ele geçirir. Ömer’i doğum gününde herkes bir araya gelir. Cevdet, Yasemin’in Metehan’ın davasında savcılarla birlikte hareket ettiğini ve önemli bir bilgiye ulaşmak üzere olduğunu söyler. Yasemin’in Ömer’den hoşlandığını anlayan Cevdet, Ömer’e durumu anlatır.

Ona Yasemin’i durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğini söyler. Deniz, Ömer’in doğum gününe davetsiz olarak gelir. Orada Ceren’le karşılaşır. Asaf, ele geçirdiği videoyu Yasemin’e verir. Oda Ayşe’ye videoyu teslim eder. Asaf’in içeri girmesiyle Deniz rahatsız olup kalkar.

Azem, kızını almaya gelir. Ömer’e görüntüleri sorar. Oda, Ayşe’de olduğunu almaya çalışacağını söyler. Ayşe evine giderken bir arabanın altında kalır. Arabadan Azem ile adamı çıkar. Ayşe’nin cebinden flaş diski alır. Telefonundan da görüntüleri silip onu öylece bırakıp gider.

Ömer Yasemin’in yanına giderken Kadir onu adamlarına aldırıp yanına getirtir. Cevdet’le karşı karşıya oturtup onlara birer tabanca verip o masadan birinin sağ çıkması gerektiğini söyler. Ömer, Aylin’in ölümünden Cevdet’in bilgisi olduğunu hatta onun yanında öldüğünü öğrenip silahını ona doğrultur. Ama yapamaz. Kalkıp giderken bir el silah sesi duyar. Döndüğünde Kadir’in Cevdet’i vurduğunu görür.

Hakim 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kadir Cevdet’i Vuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler