Ana SayfaDizilerBaba Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Emin Yine Evlat Acısı Mı Yaşayacak?

İlgili Postlar

Baba Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Emin Yine Evlat Acısı Mı Yaşayacak?

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Baba, 15. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin sezon finali bölümünde; Büşra, Ahmet’in Ferit’i öldürdüğünü ispatlamaya çalışıyor. Servet, köşkte Cansu’yla birlikte kalıyor. Kadir Can, Cansu’yu almak için gidiyor. O ise, onu terk edip Servet’e yanaşıyor. Kadir Can, Cansu’yla tartışırken Cansu uçurumdan aşağı düşüyor. Yaşar, tehlikeli bir ameliyata giriyor. Ameliyatta Yaşar’ın kalbi duruyor. Ahmet, Büşra’nın her şeyi öğrendiğini anlayıp onu boğuyor. Firuz, Emin’i kaçırıyor. Kadir ile İlhan ise, ölümüne bir kavgaya tutuşuyor. Emin, yine evlat acısı mı yaşayacak?

Salı Dizileri 2022

Emin Yine Evlat Acısı Mı Yaşayacak?

Baba dizisinin sezon finali bölümü nefesler tutularak izlendi. Servet, Şahika’nın ihanetini öğrendikten sonra gidip ailesini uzaktan izliyor. Cansu ise, iyice köşke yerleşiyor. Şimdi onun tek amacı Servet’i avucunun içine almaktır. Firuz, İlhan’dan çaldığı paraları yurt dışına kaçırmak için Servet’in gemilerini kullanmak istiyor. Ondan izin almak için yanına gidip evrakları ona imzalatıyor.

BABA DİZİSİNİN SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadir, şirketin müdüründen durumu öğrenip onunla birlikte emniyete gidip Firuz’un yurt dışına para ve mal çıkaracağını ihbar ediyor. Firuz, tam malları ve paraları gemiye taşırken polisler gelip transferi engelliyor. Polisin elinden kurtulan Firuz, İlhan’ı buluyor ve ona, sigorta şirketinden paralarını aldığını, kendisinin ne yapacağını soruyor.

Oda, onu kendisinin şikayet etmediğini söyleyip onu şikayet edenin Kadir olduğunu söylüyor. Kadir Can, babasına Cansu’yu çok sevdiğini söylüyor. Oda, seviyorsa Cansu’yu alıp getirmesine izin veriyor. Kadir Can, Cansu’nun yanına gidiyor ve onu götürmek istediğini söylüyor.

Cansu ise, o zenginliği bırakamayacağını söyleyip onu aşağılıyor. Servet’e kur yapan Cansu, onunla birlikte bir akşam geçirmek istiyor. O ise bir mekan kapatıp oraya Cansu’yla birlikte gidiyor. Kadir Can, Cansu ile amcasını öpüşürken görüyor. Ahmet, Servet’i arayıp Firuz’un sevkıyatına polis baskını olduğunu onu da polislerin aradığını söylüyor.

Servet, hemen oradan ayrılıyor. Kadir Can, Cansu’yla tartışmaya başlıyor. Cansu, dengesini kaybedip uçurumdan aşağı düşüp ölüyor. Kadir, yeğeninin yanına gidip onu emniyete götürüp olanları itiraf etmesini istiyor. Kadir Can, göz altına alınıyor. Yaşar ise, riskli bir ameliyata giriyor. Ameliyatta Yaşar’ın kalbi duruyor.

İlhan ile Kadir, ölümüne bir kavgaya tutuşuyor. Firuz, Emin’i kaçırıyor. İlhan Kadir’e, ikisinden birinin öleceğini söylüyor. Büşra, Ahmet’in Ferit’i öldürdüğünden emin oluyor. Ahmet, Büşra’yı boğarak öldürmeye çalışıyor. Nefessiz kalan Büşra öldü mü?

Baba 15. Bölüm Sezon Finali 2. Ön İzleme Yayında! Yaşar Ağır Bir Ameliyata Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler