Ana SayfaDizilerBaba 15. Bölüm Sezon Finali 2. Ön İzleme Yayında! Yaşar Ağır Bir...

İlgili Postlar

Baba 15. Bölüm Sezon Finali 2. Ön İzleme Yayında! Yaşar Ağır Bir Ameliyata Giriyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Baba, 15. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kadir, Elif’e gül alıp verir. İpek, Kadir’den çiçek aldığı için çok mutlu olur. Büşra, Kadir’e Şahika ile Kürşat’ın kardeş olmadıklarını kendilerini kandırdıklarını anlatır. Kadir Can, Cansu’yu amcasıyla öpüşürken gördükten sonra ondan bunun hesabını sorar. Aldığı cevap Kadir Can’ı çok yaralar. Kadir ile İlhan, kavgaya tutuşur. İlhan, bu kavgada birinin sağ çıkacağını, onun da kendisinin olacağını söyler. Baba 15. bölüm sezon finali 2. ön izleme yayınlandı. Yaşar, ağır bir ameliyata giriyor.

Salı Dizileri 2022

Yaşar Ağır Bir Ameliyata Giriyor!

Baba sezon finali 2. ön izlemesinde; Yaşar, ameliyata girmeden önce kendisine bir şey olursa çocuklarını Kadir’e emanet ediyor. Kadir, Kadircan’ı bulmaya giderken Yaşar ameliyata alınıyor. Emin için büyük bir bekleyiş başlıyor.

İşte Baba sezon finali 2. ön izleme…

BABA 14. BÖLÜM ÖZETİ!

İlhan’ın adamları Emin’i götürüp Büşra’nın yanına bırakır. İçeride yaşlı bir adamın olduğunu gören Kadir, hemen yanan dükkana girer. İlhan’ın adamları onun üzerine dükkanı kilitler. Alevlerin arasında kalan Kadir, önce yaşlı adamı emniyetli bir yere alıp dua etmeye başlar. Komşular dükkanın yandığını görüp Kadir’e yardım eder. Kadir, ufak yaralarla kurtulur.

Babasının Büşra’nın yanında olduğunu öğrenince onun yanına gider ve kardeşine İlhan’ı bırakıp kendileriyle gelmesini ister. Emin kızına, kökü neyse dalının da o olacağını söyleyip İlhan’ı iyileştirmeye çalışmasının boş olduğunu söyleyip ona kendileriyle gelmesini ister. Büşra ise, İlhan’la kalmayı tercih eder.

İlhan, Kadir’in kurtulduğunu öğrenir. Damarına basılan Kadir, önce İlhan’ın doğup büyüdüğü evi yakar. Sonra şirketine gidip sistemini çökertir. Sabah İlhan’ı arayıp erken kalkmanın iyi olacağını söyler. İlhan, müşterilerinin holdingin önünde yığıldığını, paralarını göremediklerini öğrenir.

Hemen onlara bir açıklama yapıp sistemi düzeltmek için harekete geçer. Bu arada, büyük zarara uğrar. Daha fazla zarara uğramamak için bir plan yapıp paraları başka bir yere kaçırmak ister. Kadir, gece gündür onu takip eder. Onun bu planını öğrenip gidip Firuz’la konuşur. Ona, İlhan’ın tüm paralarını alması için bir fırsat sunar.

Kendisine de ufak bir pay ister. Firuz, havada bu teklifi kabul edip Kadir’den haber bekler. Kadir ona, paraların zırhlı araçlarla çıktığını haber verir. Firuz, araçların önünü kesip tüm paraları arabalarla birlikte kaçırır. Kadir’e de istediği payı verir. Cansu, Şahika ile Kürşat’ın kardeş olmadıklarından şüphelenir.

Gidip Servet’i uyarır. O ise buna inanmaz. Merve’ye anlatır. Merve Kürşat’ın iki ayrı kimliği olduğunu görüp fotoğraflarını çeker. Kürşat durumu anlayıp Şahika’yla birlikte kasadaki milyon dolar değerindeki antikaları boşaltıp kaçar. Ertesi gün Servet durumu öğrenip sinir krizleri geçirir.

Merve ile Kadir Can, evden ayrılıp dedelerinin yanına gider. Yalnız kalan Servet, perişan halde gidip ailesini izler. Kadir, İlhan’a paralarını vereceğini söyleyip onu bir halk pazarına çağırır. Yüksek bir binanın üzerine çıkıp oradan paraları aşağı atar. İlhan, beş parasız kalır.

Baba 15. Bölüm Sezon Finali 2. Fragmanı Yayında! Kadir İle İlhan Ölümüne Kavgaya Tutuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler