Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan İle Somer Yeniden...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan İle Somer Yeniden Başlıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Rüçhan, gazetedeki haberi görünce Nesrin’e gidip Türkan’ın fotoğraflarını ona gösterip kızının kendilerini rezil ettiğini söyleyip gidiyor. Somer, Ferit’i komalık ediyor. Türkan, oraya Mine’yle gittiğini söylemiyor. İyice içine kapanan Türkan, intihar etmek için ilaç içiyor. Somer, Türkan’ın masum olduğuna inanıp onun elini bir daha bırakmayacağına söz veriyor. O sırada Türkan, ilaçların etkisiyle bayılıyor. Üç Kız Kardeş 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Türkan ile Somer, her şeye yeniden başlıyor.

Salı Dizileri 2022

Türkan İle Somer Yeniden Başlıyor!

Üç Kız Kardeş 15. bölüm 1. fragmanında; Türkan ile Somer, yapmak isteyip de yapamadıkları ne varsa yapıp mutlu oluyor. Nesrin, kızıyla Somer’in tekrardan bir araya geldiklerini öğrendikten sonra çok rahatlıyor. Rüçhan, Türkan’a kendisinin eski Rüçhan olmadığını söylüyor. Türkan’da, kendisinin eski Türkan olmadığını söyleyip ona restini çekiyor.

İşte Üç Kız Kardeş 15. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rüçhan, Somer’le birlikte Türkan’dan ve ailesinden özür dilemek için gitmeye hazırlanırken gazetede çıkan haberleri görüyor. Somer, öfkeyle arabasına binip Ferit’i buluyor. Ona karısıyla ne zamandır görüştüğünü soruyor. O da onu ilk gördüğü andan beri Türkan’dan hoşlandığını ve görüştüklerini söylüyor.

Somer, Ferit’i hastanelik ediyor. Mine, Somer’in Ferit’i hastanelik ettiğini öğrenince hemen Türkan’ı arıyor. Durumu ona anlatıp ondan kendisinin onu oraya götürdüğünden kimseye bahsetmemesini, eğer Somer öğrenirse kendisini öldüreceğini söylüyor. Türkan, ona ve bebeğine bir şey olmasından korktuğu için kimseye o bara Mine’yle gittiğini söylemiyor.

Herkesin kendisine inanmasını bekliyor. Nesrin ile Nezahat’ın yanına Rüçhan geliyor. Onların önüne gazeteyi atıp Türkan’ın ahlaksızlıklarına bakmalarını, onun ailesinin şerefini iki paralık ettiğini söyleyip gidiyor. Nesrin, gazetedeki haberi görünce fenalaşıyor. Somer, Ferit’in yanından ayrıldıktan sonra Türkan’ın yanına gidiyor ve ondan hesap soruyor.

Türkan Somer’e, sadece Ferit’le arasında hiçbir şey olmadığını söylüyor. Rüçhan, kocasıyla birlikte gazetedeki çıkan haberlerin yalanlanması için bir tespit yayınlatıyor. Somer, yurt dışına gitmek için yola çıkıyor. Ama Ferit’in ailesinin kendisinden şikayetçi olmasıyla hava alanından geri dönmek zorunda kalıyor.

Ailesinin yüzüne bakamayan Türkan, intihar etmeye karar veriyor. Ailesine ve Somer’e bir mektup yazıp ilaç içiyor. Somer, Türkan’ın kendisine yazdığı veda mektubunu okuduktan sonra ona inanmayı tercih ediyor. Onun elini tutup bir daha bırakmayacağını söylüyor. O sırada Türkan, ilaçların etkisiyle düşüp bayılıyor.

Üç Kız Kardeş 14. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Türkan ile Somer Arasındaki Buzlar Eriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler