Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, final bölümüyle ekrana geldi. Çolpan, gelinlik provasında karşılaştığı olaydan sonra hasta olduğunu anlıyor. Stresten uzak durması gerektiğini öğrenip şirketi kızlarına ve Deniz’e bırakıyor. Erman ile Çolpan’ın düğünleri oluyor. Azra, Efe’nin de yardımıyla takma isimli kadının dolandırıcı olduğunu ispatlıyor. Evlilik Hakkında Her Şey muhteşem bir final bölümüyle ekranlara veda etti.

Salı Dizileri 2022

Evlilik Hakkında Her Şey Ekranlara Veda Etti!

Dizinin final yapması izleyenleri çok üzdü. Son kez ekrana gelen dizisinin final bölümünde; Kızlar anneleri için gelinlik bakmaya gidiyorlar. Çolpan, gelinlik giymek istemiyor. Ama Sanem’i kıramayıp bir tane gelinlik deniyor. Öte yandan Efe, Yalın ve Bora, Erman için damatlık bakıyor. Sevdiği kadın tarafından dolandırılan Nazif, İffet’i gelinlikçide öldürmek istiyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Çolpan, ve kızları Nazif’i ikna edip ona yardımcı olacaklarına söz veriyor. O kadar kargaşa olunca Çolpan, burnu kanadığını fark ediyor. Ortalık sakinleşince hemen doktora giden Çolpan, tansiyonun yanı sırada şeker hastası da olduğunu öğreniyor. Doktor ve abisi, ona stresten uzak durmaması gerektiğini söylüyor.

İnternetten tanıştığı adamları evlenme vaadiyle dolandıran kadın, yeni evleneceği Önder’le avukatlık ofisine geliyor. Azra’ya, evlenme sözleşmesi imzalamak istediğini söylüyor. Nişanlısı, onun bunu istemesiyle ona olan güveni daha da artıyor. Azra, iki güne kadar sözleşmeyi hazırlayacağını söylüyor.

Nazif, kendisini dolandıran İffet isimli kadının kalçasında 33 rakamına benzeyen bir doğum lekesi olduğunu söylüyor. Bora ile Efe, bu lekeye bakamayacakları için Azra’ya Sanem’e durumu anlatıyorlar. Azra, sözleşmeyi hazırlayıp çifti avukatlık ofisine çağırıyor. Kadın, tuvalete gidip işbirlikçisiyle görüşüyor. Ondan Azra’nın peşinde olduğunu öğrenip avukatlık ofisinden kaçmaya başlıyor.

Efe, onunla birlikte asansöre binip onun kalçasında doğum lekesi olduğunu ona itiraf ettiriyor. Kadın yakalanıp polise teslim ediliyor. Azra, Efe’nin o lekeye bakıp bakmadığını merak ediyor. Efe ise, ona cevap vermiyor. Düğün günü geliyor. Düğünden hemen önce Erman Çolpan’a, kocasının yaşadığını baştan beri bildiğini itiraf ediyor.

40 yıldır birbirlerine aşık olan çift evleniyor. Kızlar, annelerine ve Erman’a mutluluklar diliyor. Çolpan ile Erman, içeri girip kavga etmiş gibi yapıp herkesi kandırıyor. Azra, Sanem ve Deniz’le birlikte avukatlık yapmaya devam ediyor. Çolpan, onların destekçisi olarak yanlarında durmaya devam ediyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 33. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Efe Azra’ya Evlenme Teklif Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler