Ana SayfaDizilerAziz 28. Bölüm Sezon Finali 1. Fragmanı Yayında! Aziz Piere'in Tuzağına Düşüyor!

İlgili Postlar

Aziz 28. Bölüm Sezon Finali 1. Fragmanı Yayında! Aziz Piere’in Tuzağına Düşüyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Aziz, 28. yeni bölümüyle 3 haziran cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Piere, Kenan’ı vurur. Aziz, Efnan’ı kurtarıp eve götürür. Efnan, Aziz’e kendisini kaçıranın Kenan olduğunu söyleyemez. Milletvekili seçimleri başlar. Kenan, milletvekili olur ve açıklamasında bir Payidar olduğunu açıklar. Aziz, Efnan’ı kaçıranın Kenan olduğunu, amcasına suikastı düzenleyenin de o olduğunu öğrenip ahaliye her şeyi anlatır. Aziz, Kenan’ın maskesini düşürür. Azzi 28. bölüm sezon finali 1. fragmanı yayınlandı. Aziz, Piere’in tuzağına düşüyor.

Cuma Dizileri 2022

Aziz Piere’in Tuzağına Düşüyor!

Aziz sezon finali 1. fragmanında; Aziz, amcasının yanına gidip ona, onu öldürmeye çalışan da Efnan’ı kaçıranın da Kenan olduğunu söylüyor. Adem, Kenan’ı bulup öldürmek istiyor. Aziz, amcasına Kenan’ın gerçekten kardeşi olup olmadığını soruyor. Zehra’nın Piere’in elinde olduğunu öğrenin Aziz, onu kurtarıp haberi yapmasını sağlamak istiyor. Onu kurtarmak için gittiğinde Piere’in tuzağına düştüğünü anlıyor.

İşte Aziz 15. bölüm sezon finali 1. fragmanı…

 

AZİZ 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Piere, Kenan’a ateş edip onu yaralar. Aziz, silahını Piere doğrultup ona arada ne işi olduğunu sorar. Oda, Efnan’ın orada alıkonulduğunu duyup geldiğini söyler. Aziz, Efnan’ı alıp gider. Piere, Kenan’ı yaralı bir şekilde eve bırakır. Aziz, doktor bulup amcasının evine gider. Piere, yanlışlıkla Kenan’ı vurduğunu Galip’e söyler. Aziz Piere, bu işin altından o çıkarsa bu sefer onu sağ bırakmayacağını söyler.

Efnan, kendisini kaçıranın Kenan olduğunu söyleyemez. Eğer söylerse iki kardeşin birbirlerine zarar vermesinden korkar. Piere, tüm halka Kenan’ın Efnan’ı kurtardığını yayar. Kenan, halkın gözünde kahraman olur ve herkes ona oy vermek ister. Bir gazeteci heyeti Hatay’a seçimleri takip etmek için gelir.

Piere, gazetecilere evinde bir davet verir ve onlara seçimin adaletli bir şekilde yapılacağını açıklar. Fransa’dan, bir mektup gelir. Mektupta, Milan’ıın hain olduğunun anlaşıldığı ve Piere’in görevinin uzatıldığı yazar. Aziz, Zehra’yı göz hapsine alır. Zehra’nın bir vatanperver olduğunu anlayınca, karşısına maskeli olarak çıkıp Milan’ı Piere’in öldürdüğünü ve onu gömdüğü yeri bildiğini söyler.

Daha sonra onun güvenini kazanmak için maskesini çıkartır. İkisi beraber Milan’ın gömüldüğü yere gider. Ancak, cesedin orada olmadığını görürler. Sadece orada Milan’ın isminin baş harfi olan kol düğmesini bulurlar. Seçimler başlıyor ve sonuçlar açıklanır. Kenan, diğer iki vekille birlikte Hatay’a milletvekili seçilir. Galip Payidar, seçimleri kaybeder.

Aziz, amcasının suikastının tetikçisini bulup konuşturur. Ondan Efnan’ı da Kenan’ın kaçırdığını öğrenir. Kenan, bir konuşma yapmak için kürsüye çıkar ve kendisinin istenmeyen bir evlat olarak dünyaya geldiğini ve bir Payidar olduğunu açıklar.

Aziz, onun konuşmasını dinledikten sonra oradaki ahaliye, Kenan’ın bir katil olduğunu, amcasına düzenlenen iki suikastı da onun yaptığını, Efnan’ı da onun kaçırdığını açıklar ve böyle birinin asla bir Payidar olamayacağını söyler. Kenan, Aziz’in konuşmaları karşısında donup kalır. Öte yandan Zehra, Piere’in evine girip kazan dairesinde Milan’ın yakıldığını anlar. Piere, Zehra’yı kazan dairesinde yakalar.

Aziz 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Kenan’ın Maskesini Düşürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler