Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hakim Nergis İçin Ne Karar...

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hakim Nergis İçin Ne Karar Verecek?

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 24. yeni bölümüyle 3 haziran cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Helin, Asiye’den kurtulmak isterken Cemal’i hapse göndermenin üzüntüsünü yaşar. Harun bey, her şeyi öğrenir. Evde sessiz bir bekleyiş başlar. Helin, Asiye’yle işinin bitmediğini söyleyip ondan başka türlü intikam almanın yollarına girer. Kaderimin Oyunu 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Hakim, Nergis için ne karar verecek?

Cuma Dizileri 2022

Hakim Nergis İçin Ne Karar Verecek?

Kaderimin Oyunu 24. bölüm 2. fragmanında; Cinayeti Nergis’in eşlediği anlaşılıyor. Nergis, nezarete atılıyor ve annesine kendisini çok özgür hissettiğini söylüyor. Asiye, Helin’e bu yaptığı için çok öfkeleniyor. Cemal, Helin’i terk ediyor. O ise Cemal’i, kendisini öldürmekle tehdit ediyor. Nergis, hakim karşısına çıkıyor. Hakim, Nergis için vereceği kararı açıklıyor.

İşte Kaderimin Oyunu 24. bölüm 2. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Nergis, Helin’in ilik naklinden sonra annesini polise ihbar edeceğini duyduktan sonra Uğur’u da alıp hastaneden kaçırır. Nedret, çocukların peşine adamını gönderiir. Çocukları bulan Nedret’in adamı onları tehdit edip hastaneye götürür. Asiye, Helin’in yaptığına çok kızar. Nedret, kızının kızgınlıkla öyle konuştuğunu söyleyip ortamı yumuşatır.

Uğur’dan alınan ilik Ahmet’e verilir. Ameliyat başarılı geçer. Ama doktor her ihtimale karşı bir hafta Ahmet’in gözetim altında olmasını ve tekrar Uğur’dan ilik alınması gerekeceğini söyler. Asiye ile Mahir, bir hafta daha konakta kalmaya devam eder. Mahir, bir ev bulup konaktan taşınmak için Asiye’yle birlikte hazırlık yapar.

Zahide, Zuhal’in yanına gider. Onun banyosunda ultrason kağıdı bulur ve onun hamile olduğunu anlar. Gidip evdekilere söyler. Mahir, Zuhal’in hamile olduğunu duyunca çocuğun kendisinden olabileceğini düşünüp ertesi gün onun yanına gider. Zuhal Mahir’e, çocuğun ondan olmadığını söyler.

Cemal, Helin’den boşanmak ister. Helin ona, eğer kendisinden boşanırsa Asiye’yi polise vereceğini söyleyip tehdit eder. Raci, Meral’in Zuhal’in evinde olduğunu anlar ve onunla konuşmaya gider. Meral, ona her şeyi anlatır. Raci, Cemal’in yanına gidip ona nasıl bir baba olduğunu, kızına neden sahip çıkamadığının hesabını sorar.

Hiçbir şeyden haberi olmayan Cemal, Asiye’nin Nergis’e tecavüz etmeye kalkan kişiyi öldürdüğünü Raci’den öğrenir. Helin’den hesap sormak için eve gider. Helin, Asiye’nin yeni evine gidip ona bıçak çeker. Daha sonra Cemal kapıya gelir.

Polis arabalarının siren sesini duyan Asiye, Helin’in kendisini ihbar ettiğini anlar. Polisler bir kanun kaçağının o evde saklandığının ihbarının aldığını söylerler. Asiye, çaresizce tutuklanmayı beklerken, Cemal, katilin kendisinin olduğunu söyleyip polislere teslim olur. Helin, Cemal’in kendisini Asiye’ye ve çocuklarına feda etmesini büyük bir şokla izler.

Kaderimin Oyunu Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler