Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 16. Bölüm Sezon Finali 1. Fragmanı Yayında! Mine Nesrin'e...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 16. Bölüm Sezon Finali 1. Fragmanı Yayında! Mine Nesrin’e Her Şeyi Açıklıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 15. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Türkan’ın intihar ettiğini Somer ile Nezahat kimseye söylemiyor. Somer, evlerini alana kadar Türkan’la annesinin yanında kalmaya başlıyor. Fatih’in, evi almak için Rüçhan’la işbirliği yaptığını Sadık öğreniyor. Rüçhan’a gidip bunun hesabını soruyor. Eve satılık ilanı asılıyor. Türkan, babasını evin önünde bitkin bir şekilde düşünürken buluyor. Üç Kız Kardeş 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mine, Nesrin’e her şeyi açıklıyor.

Salı Dizileri 2022

Mine Nesrin’e Her Şeyi Açıklıyor!

Üç Kız Kardeş 16. bölüm sezon finali 1. fragmanında; Sadık Türkan’a, Rüçhan’ın onların birlikte olmasını istemediğini onun için kendileriyle uğraşacağını söylüyor. Somer Türkan’a, hiçbir gücün ondan kendisini ayıramayacağını söylüyor. Fatih, Derya’ya babası olduğunu söylüyor. Rüçhan, Mine’yle konuşup bir plan yapıyor. Mine, Nesrin’in yanına gidip bebeğinin babasının Somer olduğunu açıklıyor.

İşte Üç Kız Kardeş 16. bölüm sezon finali 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Somer, Türkan’ı hastaneye kaldırıyor. Orada Türkan’ın midesi yıkanıyor. Nezahat, Türkan’ın eve bıraktığı veda mektubunu okuyup onun intihar ettiğini anlıyor ve korkuyla hemen Somer’i arıyor. Somer, ona Türkan’ın midesinin yıkandığını iyi olduğunu söylüyor. Nezahat, hastaneye gidip yeğenini görüyor ve bu durumdan Sadık ile Nesrin’e bir şey bahsetmiyor.

Hastaneden çıktıktan sonra Somer Türkan’ı da alıp onun evine götürüyor. Onların barıştığını gören Sadık ile Nesrin çok mutlu oluyor. Somer, Türkan’la birlikte yaşayacakları evi alana kadar annesiyle birlikte yaşayacaklarını, belki bu arada aralarındaki buzların çözülebileceğini söylüyor.

Rüçhan, Türkan ile Somer’in birlikte eve geldiklerini görünce ses çıkarmadan onları buyur ediyor. Ama ertesi gün Türkan’a, onu affetmeyeceğini imalarıyla anlatıyor. Somer, Türkan’a sürpriz yapıp kızları ve arkadaşlarını tekneye çağırıp Dönüş’ün başarısını kutluyorlar. Birlikte oyun oynayıp doyasıya eğleniyorlar.

Türkan, Somer’e bisiklet sürmeyi öğretiyor. Fatih’in evi satışa çıkarması Sadık ile Nesrin’i düşündürüyor. Rüçhan, Fatih’le konuşup ablasının hissesi için ondan imza alması gerektiğini söylüyor. Oda, bir kızının olduğunu ve onların büyüttüğünü, ancak devlete haber vermeden nüfuslarına geçirdiklerini anlatıyor. Bunun suç olduğunu söyleyip ablasından imza almayı planlıyor.

Rüçhan, girdikleri ihalede Mine’nin kocasına fiyatı bildireceğini anlayıp onun ihaleyi kaybetmesini sağlıyor. Nihat, ihaleyi kaybedince Rüçhan’a gidip Türkan’ı tuzağa düşürenin Mine olduğunu itiraf ediyor. Rüçhan, Mine’nin yanına gidip ondan bunun hesabını soruyor. Mine, dengesini kaybedip merdivenlerden aşağı düşüyor.

Türkan ile Somer, eve geldiklerinde babasının bitkin bir şekilde evin önünde oturduğunu, evin üzerinde de satılık ilanı yazdığını görüyor.

Üç Kız Kardeş 15. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Somer İle Türkan Doyasıya Eğleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler