Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 140. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Hakan'dan Kalan Mirası...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 140. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Hakan’dan Kalan Mirası Bağışlıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 140. yeni bölümüyle 9 haziran perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Betül, ıskalayınca Çetin’in de yardımıyla Züleyha kurtulur. Züleyha, Çolak ağayı yolda görüp onunla Betül ile Şermin’den intikam almak için bir plan yapar. Çolak ağanın ölüm haberi gelir. Betül, servetine konduğunu zannedip Züleyha’ya meydan okur. Resmi nikahı olmadığını öğrenen Betül, malları gayri resmi yollarla almaya çalışırken Çolak ağa ortaya çıkar. Sokaklarda kalan Betül, Züleyha’yı bulup ateş eder. Hakan ona siper olup vurulur. Hakan, hayatını kaybeder. Bir Zamanlar Çukurova 140. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Züleyha, Hakan’dan kalan mirası Çukurovalılara bağışlıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Züleyha Hakan’dan Kalan Mirası Bağışlıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 140. bölüm 1. fragmanında; Hakan, hayatını kaybediyor. Fikret, Züleyha’nın en büyük destekçisi oluyor. Züleyha, Hakan’dan kalan mirası Çukurovalılara bağışladığını açıklıyor ve artık ağalığın beyliğin ortadan kalmasını istediğini söylüyor. Betül, Abdulkadir ile birlikte yurt dışına kaçmaya çalışıyor. Fikret, Zeynep’e evlenme teklif ediyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 140. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1533735624674627586

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 139. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, ormanda Çolak ağayı beklerken Betül’ün tuzağına düşer. Betül, Züleyha’yı kendisi vurmak ister. Tetiği çeker. Ancak ıskalar. Çetin, Züleyha’ya siper olup ateş etmeye başlar. Betül, adamlarıyla birlikte kaçar. Züleyha, onları takip ederken Betül’ü görür. Bu arada Çolak ağa, bağlı olduğu iplerden kurtulup yola çıkar.

Züleyha, Çolak ağayı görüp durur. Ondan durumu öğrendikten sonra onunla Betül’den intikam almak için bir plan yaparlar. Hakan, Abdulkadir’i sakladığı yere gidip ona yiyecek götürür. Fikret, Abdulkadir’i kaçıranın Hakan olduğundan emindir. Onu kendisine inandırmak isteyen Hakan, Savcı’ya Abdulkadir’in gidebileceği yerleri söyler. Savcı Fikret’e, Hakan’ın Abdulkadir’in bulunması için Hakan’ın kendilerine yardım ettiğini söyler.

Gaffur, alış veriş için gittiğinde Hakan’ın alış verişi yaptığını öğrenir. Eve boş gelen Gaffur Züleyha’ya, Hakan beyin alış veriş yaptığını öğrendiği için erzak almadığını söyler. Züleyha, Hakan’ın aldığı erzakları nereye götürdüğünü anlayıp onu takip eder. Hakan’ı, Abdulkadir’in yanına gidene kadar takip eder.

Abdulkadir’le vedalaşan Hakan, ona kaçma planını anlatıp ayrılır. Bu arada Çukurova’nın ortasında biri Çolak ağayla tartışıp onu vurur. Çok geçmeden Çolak ağanın ölüm haberi gelir. Betül ile Şermin, ölüm haberini alıp hemen mezarlığa koşar. Onun tüm mal varlığına sahip olduğunu düşünen Betül, önce alış veriş yapar.

Sonra Züleyha’nın yanına gidip onun kadar güçlü olduğunu, ona kimin hanım ağa olduğunu göstereceğini söyler. Betül, avukattan Çolak ağanın mal dökümünü ister. Avukat Betül’e, Çolak ağanın bekar göründüğünü söyler. Betül, gayri resmi yollardan Çolak’ın mallarını satıp yurt dışına çakma planı yaparken Çolak ağa ortaya çıkar.

Herkesin içinde Şermin ile Betül’ü kapı dışarı eder. Züleyha, Hakan’ı konağa almaz ve ona bittiğini onu Abdulkadir’in yanına gittiğini onu kaçırmaya çalıştığını bildiğini söyler. Betül, silahını alıp bu sefer Züleyha’yı öldürmek için konağa gider.

Hakan, Züleyha’yla vedalaşmak için yanına gelir. Onlar konuşurken Betül ateş eder ve Hakan, Züleyha’yı korumak için siper alır. Vurulan Hakan, hastaneye kaldırılır ve orada hayatını kaybeder.

Bir Zamanlar Çukurova 140. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hakan Hayatını Kaybediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler