Ana SayfaDizilerKardeşlerim 56. Bölüm Sezon Finali 1. Fragmanı Yayında! Sevgi Ömer Ve Kardeşlerine...

İlgili Postlar

Kardeşlerim 56. Bölüm Sezon Finali 1. Fragmanı Yayında! Sevgi Ömer Ve Kardeşlerine Ev Bırakıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 56. yeni bölümüyle 11 haziran cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ömer, sinir krizi geçirip Şengül’ü kovar. Ancak sonradan pişman olup özür diler. Şengül, özrü kabul etmiyor ve hemen polisi arayıp onları yaşlı bir kadının paralarını çalıp alıkoyduklarına dair şikayette bulunur. Sevgi, polisleri gönderip Şengül’ü bıçakla tehdit eder. Suzan, Ayla ile Nebahat’la birlikte Akif’in bir açığını bulmak için uğraşır. Aybike, Asiye’yle tartışırken yaralanır. Kardeşlerim 56. bölüm sezon finali 1. fragmanı yayınlandı. Sevgi, Ömer ve kardeşlerine ev bırakıyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Sevgi Ömer Ve Kardeşlerine Ev Bırakıyor!

Kardeşlerim 56. bölüm sezon finali 1. fragmanında; Akif, Ayla ile Nebahat’in oyununa geliyor. Onlardan her şeyini geri almak için ant içiyor. İsmail, Ömer ve kardeşlerini büyük bahçeli bir eve götürüyor. Onlara Sevgi teyzenin onlarla tanışmadan önce yaşamak istemediğini, onlarla tanıştıktan sonra yaşama sevinci kazandığını ve onun o evi onlara bıraktığını söylüyor. Ömer, artık herkesin hak ettiğini yaşayacağını ve artık kardeşleriyle mutlu olacağının sevincini yaşıyor.

İşte Kardeşlerim 56. bölüm sezon finali 1. fragmanı…

 

KARDEŞLERİM 55. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, Şengül’ün kümesi yıktırmak istediğini öğrenince çok sinirlenir. Üzerine bir de Asiye’yı hırpalamaya çalışmasıyla iyice kendinden geçip sinir krizi geçirir. Şengül’e evinden gitmesini söyler. O sırada Oğulcan ile Aybike gelir. Oğulcan, Ömer’e hak verir. Ama Aybike, annesini haklı bulur. Ömer eve geldikten sonra yaptıklarından pişman olur.

Gidip Şengül’den özür diler. Şengül, onun özrünü kabul etmez ve Ömer’e bundan sonra kendisinden korkmasını söyler. Şengül, hemen kümesin elektriğini ve suyunu keser. Ömer ve kardeşleri karanlıkta kalır. Sevgi, pamuklardan kandil yapıp evi aydınlatır. Ertesi gün Ömer, camiden su taşıyıp bahçede o suyla Asiye’yle bulaşık yıkar.

O sırada polisler gelip, yaşlı bir kadının paralarını çalıp alıkoydukları için şikayet olduğunu söyler. Sevgi, hemen öyle bir şey olmadığını söyleyip polisleri gönderir. Daha sonra Şengül’ün yanına gidip ona bıçak çeker. Ona, çocuklarla bir daha uğraşmamasını ister. Şengül, Nebahat’ten avans isteyip kira borcunu öder.

Ödedikten sonra kendisini evden attırmaya çalışanın Gönül olduğunu öğrenip restoranı basar. Gönül, Orhan’a yaptığını inkar etmez. Ancak onun kümesi yıktırmak istediğini öğrenince çocuklardan uzak durması için böyle bir şey istediğini söyler. Orhan, Şengül’e çok sinirlenip onu restorandan kovar.

Gönül, Orhan’ın çocuklarıyla bir araya gelmesi için yemek organize eder. Ama Aybike gelmez. Oğulcan, babasıyla ve Asiye’yle yemek yerden Aybike onları birlikte görüp iyice kıskanır. Üzerine okulda düzenlenen şenliklerde Asiye’nin görevlendirilmesi onu iyice hırslandırır.

Aybike, Asiye’yle kim konuşuyorsa onlara tavır alır. Berk’le de arası bu yüzden bozulur. Şenlikte Aybike, Asiye’lerin takımında yer almaz. Karşı takıma geçer. Asiye, şarkı söylerken Aybike’nin üzgün olduğunu görüp onunla konuşmak için okula peşinden gider. Aybike, Asiye’ye olan öfkesini kusar. Daha sonra dengesini kaybedip cam dolaba çarpıp yaralanır. Aybike’ye ne olacak? Yaralanmasının suçlusu olarak da Asiye’yi mi sorumlu tutacak?

Kardeşlerim 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aybike Yaralanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler