Ana SayfaDizilerİyilik 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Neslihan Murat'ı Şirketten Kovuyor!

İlgili Postlar

İyilik 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Neslihan Murat’ı Şirketten Kovuyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi İyilik, 7. yeni bölümüyle 10 haziran cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Neslihan, önce tepki gösterse de Damla’nın ne yapmaya çalıştığını anlayıp onun Sinan’la evliliğini onaylar. Şahika’da, Tolga’yla görüşüp bu ilişkiyi onaylar. Nişan günü gelir. Tolga, Neslihan ile Murat’ı ayıracak görüntüleri ele geçirir. Murat, Harun’u arayıp oğlunun annesiyle ablasına inat olsun diye evlenmek üzere olduğunu haber verir. Şahika, tam Necati’nin kim olduğunu öğrenmişken Harun’u da karşısında görünce fenalaşıp havuza düşer. İyilik 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Neslihan, Murat’ı şirketten kovuyor.

Cuma Dizileri 2022

Neslihan Murat’ı Şirketten Kovuyor!

İyilik 7. bölüm 1. fragmanında; Şahika, baygın bir şekilde hastaneye yetiştiriliyor. Sinan, babasının gelmesine tepki gösteriyor. Damla, Murat’la yalnız konuşacağı bir yere gidip ona Harun’un gelmesini onun mu sağladığını soruyor. Murat, bu nişanın olmayacağını ona söylediğini hatırlatıyor. Damla, Murat’a sarılıp öpüyor. Koray, o anların videosunu çekip Neslihan’a gösteriyor. Neslihan, Murat’ı şirketten kovuyor.

İşte İyilik 7. bölüm 1. fragmanı…

 

 

İYİLİK 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Neslihan ile Murat, Sinan’ın kız arkadaşının Damla olduğunu görünce şok olur. Onların şok olduğunu gören Sinan, Damla’nın kendisine her şeyi anlattığını söyler. Neslihan, ne anlattığını merak ederken Sinan ablasına, onun arkadaşının kocasıyla Damla’nın daha önceden ilişkisi olduğunu bildiğini söyler.

Neslihan, gerçekleri Sinan’a anlatamaz ve onu kaybetmemek için onları içeri davet eder. Damla, Murat’ı kıskandırmak için elinden geleni yapar. O gece Sinan ile Damla, Neslihan’ın evinde kalır. Ertesi gün tam onlar çıkacakken Şahika gelir ve Damla’nın Sinan’ın kız arkadaşı olduğunu öğrenince büyük tepki gösterir. Onu servet avcısı olarak suçlar.

Sinan, annesine öfkelenip Damla’yı da alıp gider. Tolga araya girip Şahika ile Neslihan’la konuşup onlara bu ilişkiyi kabul etmezlerse ters tepeceğini Sinan’ın iyiliği için ilişkiyi onaylamaları gerektiğini söyler. Sinan, annesiyle görüşmeye gitmeyi kabul eder. Bu sırada Murat Damla’yı arayıp onun yanına otele gider.

Sinan, yoldan geri dönüp Damla’yla birlikte gidip annesinin ondan özür dilemesini ister. Damla, Sinan gelince Murat’ı banyoya saklar. Murat, onların sevişmelerini izlemek zorunda kalır. Şahika, Damla’dan özür dileyip hemen onun hakkında bilgi toplamaya başlar. Necati’nin onun amcası olduğunu öğrenir.

Necati, Damla’yı tehdit edince o da bir arkadaşının babası olarak onu şoför olarak Sinan’a işe aldırır. Nişan alışverişine Neslihan bizzat Murat’la birlikte gider. Damla, Murat ile Neslihan’ın barışıp mutlu olduklarını hazmedemez. Koray’ı arayıp Neslihan’ın Sinan’la evlenmek istemediğini anladığını söyler.

Murat, Sinan’ın babasının telefonunu bulup oğlunun annesinin ve ablasının inadına aileye uygun olmayan bir kızla nişanlandığını söyler. Nişan günü, Murat Damla’yı yakalayıp onunla konuşur ve ona ne yapmaya çalıştığını, böyle devam ederse yanacaklarını söyler. Onların görüntülerini Tolga kameraya alır.

Şahika, Sinan’ın yeni şoförünün Damla’nın amcası olduğunu anlar. Bunu Sinan’a söylemeye çalışırken Harun nişana gelir ve Şahika fenalaşıp havuza düşer. Sinan, annesini havuzdan çıkarır. Ancak onun nefes almadığını anlar.

İyilik 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şahika Ölecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler