Ana SayfaDizilerİyilik 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şahika Ölecek Mi?

İlgili Postlar

İyilik 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şahika Ölecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi İyilik, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Neslihan, önce tepki gösterse de Damla’nın ne yapmaya çalıştığını anlayıp onun Sinan’la evliliğini onaylıyor. Şahika’da, Tolga’yla görüşüp bu ilişkiyi onaylıyor. Nişan günü geliyor. Tolga, Neslihan ile Murat’ı ayıracak görüntüleri ele geçiriyor. Murat, Harun’u arayıp oğlunun annesiyle ablasına inat olsun diye evlenmek üzere olduğunu haber veriyor. Şahika, tam Necati’nin kim olduğunu öğrenmişken Harun’u da karşısında görünce fenalaşıp havuza düşüyor. Şahika, ölecek mi?

Cuma Dizileri 2022

Şahika Ölecek Mi?

İyilik dizisinin 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Neslihan ile Murat, Sinan’ın kız arkadaşının Damla olduğunu görünce şok oluyor. Onların şok olduğunu gören Sinan, Damla’nın kendisine her şeyi anlattığını söylüyor. Neslihan, ne anlattığını merak ederken Sinan ablasına, onun arkadaşının kocasıyla Damla’nın daha önceden ilişkisi olduğunu bildiğini söylüyor.

İYİLİK 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Neslihan, gerçekleri Sinan’a anlatamıyor ve onu kaybetmemek için onları içeri davet ediyor. Damla, Murat’ı kıskandırmak için elinden geleni yapıyor. O gece Sinan ile Damla, Neslihan’ın evinde kalıyor. Ertesi gün tam onlar çıkacakken Şahika geliyor ve Damla’nın Sinan’ın kız arkadaşı olduğunu öğrenince büyük tepki gösteriyor. Onu servet avcısı olarak suçluyor.

Sinan, annesine öfkelenip Damla’yı da alıp gidiyor. Tolga araya girip Şahika ile Neslihan’la konuşup onlara bu ilişkiyi kabul etmezlerse ters tepeceğini Sinan’ın iyiliği için ilişkiyi onaylamaları gerektiğini söylüyor. Sinan, annesiyle görüşmeye gitmeyi kabul ediyor. Bu sırada Murat Damla’yı arayıp onun yanına otele gidiyor.

Sinan, yoldan geri dönüp Damla’yla birlikte gidip annesinin ondan özür dilemesini istiyor. Damla, Sinan gelince Murat’ı banyoya saklıyor. Murat, onların sevişmelerini izlemek zorunda kalıyor. Şahika, Damla’dan özür dileyip hemen onun hakkında bilgi toplamaya başlıyor. Necati’nin onun amcası olduğunu öğreniyor.

Necati, Damla’yı tehdit edince o da bir arkadaşının babası olarak onu şoför olarak Sinan’a işe aldırıyor. Nişan alışverişine Neslihan bizzat Murat’la birlikte gidiyor. Damla, Murat ile Neslihan’ın barışıp mutlu olduklarını hazmedemiyor. Koray’ı arayıp Neslihan’ın Sinan’la evlenmek istemediğini anladığını söylüyor.

Murat, Sinan’ın babasının telefonunu bulup oğlunun annesinin ve ablasının inadına aileye uygun olmayan bir kızla nişanlandığını söylüyor. Nişan günü, Murat Damla’yı yakalayıp onunla konuşuyor ve ona ne yapmaya çalıştığını, böyle devam ederse yanacaklarını söylüyor. Onların görüntülerini Tolga kameraya alıyor.

Şahika, Sinan’ın yeni şoförünün Damla’nın amcası olduğunu anlıyor. Bunu Sinan’a söylemeye çalışırken Harun nişana geliyor ve Şahika fenalaşıp havuza düşüyor. Sinan, annesini havuzdan çıkarıyor. Ancak onun nefes almadığını anlıyor.

İyilik 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahika İle Neslihan’a Büyük Şok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler