Ana SayfaDizilerAziz Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Aziz Asılmaktan Son Anda Kurtuluyor!

İlgili Postlar

Aziz Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Aziz Asılmaktan Son Anda Kurtuluyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Aziz, 28. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan sezon finali bölümünde; Aziz, Kenan’ın işledikleri suçları açıklayınca ahaliden büyük tepki alıyor ve çareyi kaçmakta buluyor. Aziz, Zehra’yı kurtarayım derken Piere’in eline düşüyor. Ancak, elinden kurtulmayı başarıyor. Zehra, Kenan’a elindeki belgeleri verip gazeteye göndermesini istiyor. Piere, Zehra’yı öldürüyor. Piere, Aziz’in düzenlediği toplantıyı basıp onu tutukluyor. Gazetede Zehra’nın haberleri yayınlanıyor. Piere görevden alındığını öğreniyor. Ama kimse duymadan Aziz’i asmak istiyor. Aziz, asılmaktan son anda kurtuluyor.

Cuma Dizileri 2022

Aziz Asılmaktan Son Anda Kurtuluyor!

Aziz dizisinin sezon finali bölümü nefesler tutularak izlendi. Aziz, Kenan’ın işlediği cinayetleri ve yolsuzlukları insanlara anlattıktan sonra onun bir Payidar olamayacağını söylüyor. Kenan, yaptıklarının ortaya çıkmasından sonra hemen oradan kaçıyor. Maksude, Kenan’ın babasını öldürmeye çalıştığını öğrendikten sonra büyük bir üzüntü yaşıyor. Eve gidip onun kıyafetlerini yoksullara dağıtıyor.

AZİZ SEZON FİNALİ 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kenan, artık bir kanun kaçağı olduğu için milletvekilliği düşüyor. Ondan sonda en çok oyu alan Galip, milletvekili oluyor. Galip, milletvekilliğini onaylatmak için Piere’in yanına gidiyor. Zehra, Piere’in evinde Milan’ın kazan dairesinde yakılarak yok edildiğini ispat eden fotoğraflar çekiyor. Piere, onun elinde tutup Aziz’in gelip onu kurtarmasını bekliyor.

Aziz, bir an evvel gazeteci Zehra’yı kurtarıp onun o haberleri yapmasını sağlamak istiyor ve gizlice Piere’in evine giriyor. Aziz, tam Zehra’yı kurtaracağı sırada Piere’in tuzağına düştüğünü anlıyor. Ama onu oyalayarak Zehra’nın kaçmasını sağlıyor. Zehra, oradan uzaklaşıp kaçıyor ve Adem onu görüp gazeteci heyetinin gideceği güzergaha bırakıyor.

Aziz, Piere’in elinden kurtulmayı başarıyor. Kenan, Zehra’yı rehin alıyor. Daha sonra ona yardım etmeye karar verip onun elindeki görüntüleri alıp yayınlanması için onu orada bırakıp dışarı çıkıyor. Gidip Zehra’nın çantasını dayıya veriyor. Aziz, amcasıyla birlikte bir toplantı ayarlıyor.

Elene toplantı yerini öğrenip Piere haber veriyor. Piere, toplantıyı basıp Aziz’i tutukluyor. Dar ağacını hazırlayıp onu asmak için sabırsızlanıyor. Efnan, Aziz’le görüşmek için Piere’in yanına gidiyor ve iki dakikalığına da olsa onunla görüşüp vedalaşıyor. Zehra’nın haberleri gazetede yayınlanıyor.

Tüm dünya Hayat’da olan zulmü öğreniyor. Fransız hükumetinden Piere bir telgraf geliyor. Piere, telgrafta görevden alındığını öğreniyor. Bu arada Hayat’ın bağımsızlığı ilan ediliyor ve bir heyet yola çıkıyor. Piere, heyet gelmeden hemen Aziz’in infaz işlemini gerçekleştirmek istiyor.

Aziz, tam asılacakken Galip, heyetle gelip Hayat’ın bağımsız bir vilayet olduğunu halka duyuruyor. Piere’in de görevden alındığını söylüyor. Ama Piere, Fransua’ya Aziz’in infazını gerçekleştirmesini istiyor. O ise silahını Piere’e doğrultup onu tutukluyor. Aziz, serbest kalıp Efnan’la birlikte Türk bayrağını göndere çekiyor. Ahali hep bir ağızdan istiklal marşını okuyor.

Aziz 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Darağacında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler