Ana SayfaDizilerSeversin 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga'nın Asya'yı Yıldırma Planları Tutmuyor!

İlgili Postlar

Seversin 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga’nın Asya’yı Yıldırma Planları Tutmuyor!

Kanal D’nin yeni yaz dizisi Seversin, 2. yeni bölümüyle 8 haziran çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tolga’nın menajeri Nesrin ile dizinin yapımcısı Asya’nın abisini razı edemez. Araya Suzan girer. Asya’yı ikna edip onun menajeri olarak oğlunun karşısına çıkar. Dizinin çekimleri başlar. Sıra öpüşme sahnesine gelince Asya, Tolga’yla öpüşmek istemez. Seversin 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tolga’nın Asya’yı yıldırma planları tutmuyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga’nın Asya’yı Yıldırma Planları Tutmuyor!

Seversin 2. bölüm 2. fragmanında; Dizi çekimlerine başlanıyor. Tolga, Asya’yı sette bekletiyor. Ondan tepki görünce de ona “defol git” diyor. Bahri bunu öğrenip Tolga’ya çok kızıyor. O ise, inkar ediyor. Sette öpüşme sahnesi geliyor. Asya, Tolga’yla öpüşmek istemeyince zor anlar yaşıyor. Suzan ise, öpüşme sahnesinde Tolga’nın parmağı olduğunu anlıyor. Asya’nın başarısını herkes kabul ediyor. Ancak Tolga bundan çok rahatsız oluyor.

İşte Seversin 2. bölüm 2. fragmanı…

SEVERSİN 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, annesi ve iki kız kardeşiyle normal bir hayat süren aklı başında bir genç kızdır. Tolga Tuna, yakışıklılığıyla tanınmış genç kızların sevgilisi bir aktördür. Bir yıl aradan sonra Tolga, yeni bir diziye başlar. Dizinin ilk bölümü yayınlanır ama reytingleri iyi olmadığı için, kanal Tolga ile menajerini çağırıp diziyi bitirme kararı alır.

Tolga, ikinci bölümün reytinglerine umutlu bakar. Ancak yine reyting alamayınca kanal diziyi yayından kaldırır. Suzan, oğlunun yanına gidip kendisinin tekrar onun menajeri olması gerektiğini söyler. Ancak Tolga, annesinin menajerliğini istemez. Asya’nın kız kardeşinin hayali bir gün iyi bir oyuncu olmaktır.

Onun için tüm deneme çekimlerine gider. Aynı zamanda Tolga’nın da büyük hayranıdır. Asya, Tolga’nın kız kardeşiyle fotoğraf çekinmek istemediğini görüp araya girer. Tolga’nın gözüne biber gazı sıkıp onun arabasının sileceklerini kırar. İkili arasında ilk karşılaşma böyle gelişir.

Asya, eniştesinin kaza yaptığı ve hasar verdiği arabanın sahibi restoran sahibiyle konuşmaya gider. Adam, Asya’yla konuştuktan sonra hem şikayetini geri alır. Hem de arabanın zararı olan parayı istemediğini söyler. Üzerine Asya’ya tadım menüsü ikram eder.

Tolga, aynı restorana gidip Asya’nın bilerek oraya geldiğini, kendisini takip ettiğini düşünüp masasına gider. Asya, Tolga’nın imaları karşısında onunla tartışmaya başlar. Tüm basın onların tartışmasını görüntülür. Tolga’nın dizisi yayından kaldırılınca Nesrin, ona yeni bir teklifle gelir.

Ancak yapımcı, başrol kadın oyuncuyu halktan seçmek ister. Asya da kız kardeşini o çekimlere götürür. Üzerine kahve dökülen Asya, üzerini değiştirmek üzere Tolga’nın odasına alınır. Tolga, odasında Asya’yı görünce yine ikili tartışmaya başlar. Çekimler sırasında Tolga, Asya’yı görür ve onun kız kardeşinin kazanmasına engel olur.

Bunu anlayan Asya, sahneye atlayıp Tolga’yla tartışmaya başlar. Dizinin yapımcısı Asya’yı dizinin başrol oyuncusu olarak ister. Hep birlikte Asya’nın evini bulup ona dizinin kadın başrol oyunculuğunu teklif ederler. Ancak Asya’nın abisi, duruma pek sıcak bakmaz.

Seversin 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga İle Asya Çekimlere Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler