Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Helin Ahmet'i De Alıp Kaçıyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Helin Ahmet’i De Alıp Kaçıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 24. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nergis, babasının suçu üstlenmesine izin vermeyip kendisi teslim oluyor. Mahkemeye çıkan Nergis, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor. Asiye ile Cemal, şahit olarak Necmi’yi bulmak için uğraşıyor. Zahide, Raci’den boşanmaya razı oluyor. Helin, Cemal’in Asiye’nin yanında olmasına dayanamayıp Ahmet’i kullanıp onu yanına çağırıyor. Kaderimin Oyunu 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Helin, Ahmet’i de alıp kaçıyor.

Cuma Dizileri 2022

Helin Ahmet’i De Alıp Kaçıyor!

Kaderimin Oyunu 25. bölüm 1. fragmanında; Helin, Cemal’in kendisine dönmesi için son kozunu da oynuyor ve oğlu Ahmet’le onu tehdit ediyor. Cemal, Ahmet’in annesiyle gittiğini öğrenip panik oluyor. Helin ise, sahte kaçma planının zevkini yaşıyor.

İşte Kaderimin Oyunu 25. bölüm 1. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemal, suçu üstlenip polislere teslim oluyor. Nergis, kaçıp emniyete gidip suçlunun kendisi olduğunu söylüyor. Gerçek suçlunun Nergis olduğu anlaşılıyor ve Cemal serbest bırakılıyor. Cemal, serbest bırakılıp bırakılmaz hemen Asiye’ye sarılıyor. Onu teselli ediyor. Helin, annesinin zoruyla eve gitmek zorunda kalıyor.

Cemal, sabaha kadar Asiye’nin yanından ayrılmıyor. Zuhal fenalaşıyor ve Mahir onu hastaneye götürüyor. Mahir, Zuhal’in ikiz kızı olacağını öğreniyor. Ona, babasını soruyor, Oda yurt dışında olduğunu söylüyor. Mahkemeye çıkan Nergis, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor.

Cemal ile Asiye, şahit olarak Necmi’yi aramaya başlıyorlar. Bu arada Harun bey, tüm olanları öğreniyor. Olanlardan kızını suçluyor. Kocasının durumunu öğrenir öğrenmez onunla boşanması gerektiğini söylüyor. Ayrıca Mahir’i, çaresiz bir kadınla çocuklarına kucak açtığı için takdir ettiğini söylüyor.

Raci, Meral’le konuşup ondan ayrılamayacağını anlıyor. Zahide de, kocasıyla boşanmaya razı oluyor. Ona boşanmaya razı oluyor. Ancak ondan her şeyini istiyor. Raci ise, onun istediklerini verip ondan boşamayı kabul ediyor ve Meral’le birlikte olmaya başlıyor. Cemal, artık her şey öğrendikten sonra çocuklarıyla daha çok zaman geçirmeye başlıyor.

Helin, bu durumdan rahatsız olup Ahmet’in hasta olduğunu söyleyip Cemal’i eve çağırıyor. Cemal, eve geliyor. O gece oğluyla yatıp sabah yine çocuklarının yanına gidiyor. Bu sefer Ahmet’i de alıp gidiyor. Helin, Cemal’in oğlunu da alıp Asiye ve çocuklarıyla vakit geçirdiğini öğreniyor.

Onların yanına gidip Cemal’i, oğlunu kendisinden kaçırmakla suçluyor. Cemal, mecburen oğlunu alıp Helin’le eve dönüyor. Ama Cemal, ondan ayrılacağını söylüyor. Helin, Cemal’e eğer giderse intihar edeceğini söylüyor. Cemal ise, bu yalanına bir kere inandığını daha inanmayacağını söyleyip evi terk ediyor.

Cemal, Mahir’le konuşup ona Asiye’ye ve çocuklarına sahip çıktığı için çok teşekkür ediyor. Dayanamayıp ona Zühal’in bebeğinin babasının o olduğunu söylüyor. Mahir, iki kızı olacağını öğrenip çok mutlu oluyor ve Cemal’e çok teşekkür ediyor.

Kaderimin Oyunu 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hakim Nergis İçin Ne Karar Verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler