Ana SayfaDizilerİyilik 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Neslihan Murat'ı Bitirecek Belgelere Ulaşıyor!

İlgili Postlar

İyilik 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Neslihan Murat’ı Bitirecek Belgelere Ulaşıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi İyilik, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Koray, Damla ile Murat’ı hastanede öpüşürken görüntülüyor. Görüntüleri hemen Neslihan’a izletiyor. Neslihan, Murat’ı beş parasız boşamak için hemen avukatıyla görüyor. Ayrıca Damla ile görüşüp ona Murat’ı vereceğini karşılığında ondan Sinan’ı bırakmasını ve Murat’ın bilgisayarındaki belgeleri kendisine vermesini istiyor. Damda, Neslihan’ın istediklerini yapıyor. Neslihan, Murat’ı bitirecek belgelere ulaşıyor.

Cuma Dizileri 2022

Neslihan Murat’ı Bitirecek Belgelere Ulaşıyor!

İyilik 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Şahika, Damla’nın amcasının kim olduğunu anlayıp Sinan’ı uyarmak için yanına gidiyor. O sırada Harun’un geldiğini görünce fenalaşıp havuza düşüyor. Şahika, hemen hastaneye kaldırılıyor. Neslihan, Sinan’la birlikte annesinin başından ayrılmıyor. Damla, hastanede Murat’ın yanına gidip iki dakika onunla konuşmak istediğini söylüyor.

İYİLİK 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yangın çıkışına gidip orada nişana Sinan’ın babasını kimin çağırdığını soruyor. Murat ona, o nişanın olmayacağını söylediğini hatırlatıyor. Damla, hala kendisini sevdiğini bildiğini söyleyip Murat’a sarılıyor. İkili öpüşmeye başlayınca Koray onların görüntüsünü çekiyor. Murat, Koray’ın video çektiğini görüp peşinden koşuyor.

Ama Koray hemen Neslihan’ın yanına gidip onu dışarı çağırıyor. Neslihan, görüntüleri izleyip deliye dönüyor. Bu arada Murat Koray’ın üzerine saldırıyor. İkilinin kavgası büyüyünce polisler gelip onları ayırıyor. Koray Murat’tan şikayetçi oluyor. Neslihan, öfkeyle gidi Murat’ın arabasına zarar veriyor ve yüzüğünü çıkarıp içine atıyor.

O gece Neslihan eve gitmiyor. Çocuklarıyla birlikte annesinin evinde kalıyor. Murat eve geldiğinde kimseyi bulamıyor. Sabah erkeden Neslihan avukatla görüşmeye gidiyor. Ona Murat’tan boşanacağını ancak onu şirketten atıp beş parasız bırakmak istediğini söylüyor. Bunun için gereken şeyleri öğrendikten sonra Neslihan, Damla’nın yanına gidiyor.

Damla’ya, ona Murat’ı vereceğini eğer istediği iki şeyi yaparsa aradan çekileceğini söylüyor. Damla hemen kabul ediyor. Neslihan’ın istediği gibi ilk önce Sinan’dan ayrılıyor. Daha sonra bir otele yerleşip Murat’ı oraya çağırıyor. O duştayken Neslihan’ın istediği belgeleri Murat’ın bilgisayarından kopyalıyor.

Bu arada Murat, Neslihan’ın kendisini yönetim kurulundan atamaması için Sinan’ı yanına çekmek istiyor. Sinan’a, annesini bulduğunu söylüyor. Parayla anlaştığı kadının yanına Sinan’ı götürüyor. Sinan, annesinin kendisini terk etmediğini Şahika’nın zorla kendisini annesinden aldığını öğreniyor.

Murat, Sinan’la konuşup ondan yönetim kurulunda kendisinden yana oy kullanmasını istiyor. Yönetim kurulu toplanıyor. Murat, Şahika’nın yerine adaylığını açıklayacağı sırada Neslihan içeri giriyor. Elindeki hart diski masanın üzerine koyuyor.

İyilik 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Neslihan Damla’yla Anlaşma Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler