Ana SayfaDizilerCamdaki Kız Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Nalan İle Hayri Öpüşürken Biri...

İlgili Postlar

Camdaki Kız Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Nalan İle Hayri Öpüşürken Biri Onları Görüyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen gerçek bir hayat hikayesinden esinlenen dizisi Camdaki Kız, 47. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin sezon finali bölümünde; Evdekiler her yerde Nalan’ı arıyor. Nalan eve Cana’yla birlikte geliyor. Ev halkına her şeyi duyduğunu Cana’nın kimden hamile olduğunu açıklamalarını istiyor. Cana, hamile olduğunu ancak bebeği aldırdığını bebeğinde Sedat’tan olmadığını söylüyor. Evdekiler de bir şey bilmiyormuş gibi davranınca Nalan, onlara inanmış gibi davranıyor. Muzo’nun düğününde içkiyi fazla kaçıran Nalan, Hayri’yi öpüyor. Nalan ile Hayri öpüşürken biri onları görüyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan İle Hayri Öpüşürken Biri Onları Görüyor!

Nalan, Cana’yla birlikte eve geldikten sonra duyduklarını evdekilere söyleyip onlardan gerçekleri artık açıklamalarını istiyor. Cana, hamile olduğunun doğru ancak bebeği aldırdığını, bebeğinin de babasının Sedat olmadığını söylüyor. Başta Feride, hiçbir şey bilmiyormuş gibi davranıyor. Nalan, Sedat’tan hemen Mahmut abi diye kaydettiği kişiyi aramasını istiyor.

CAMDAKİ KIZ 47. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Sedat, odasına çıkıp hemen birini bulup ondan Mahmut gibi davranmasını istiyor ve numarayı değiştiriyor. Nalan, Sedat’ın sahte bir Mahmut bulduğunu anlıyor ve evdekilere onlara inandığını söyleyip yatıyor. Cana’yı eve Hayri bırakıyor. Yol boyu Cana, Sedat’ın onu kıskandığını ve Nalan’la olan yakınlığını herkesin anladığından bahsediyor.

Hayri ise, onunla tek bir kelime bile konuşmuyor. Cana arabadan indikten sonra ona karnında bebeğin durduğunu ve babasının Sedat olduğunu söylüyor. O gece Sedat, Nalan’ın yanında yatamıyor. Rafet, oğlunun kanepede uyuduğunu görünce bir şeyler olduğunu anlıyor.

Muzo’nun düğün gününden önce Pervin, Cavit’le buluşup onun Gülcihan’la daha önce nişanlı olduğunu bildiğini söyleyip onu tehdit ediyor. Cavit ise, Percin’e eğer bunu birilerine anlatırsa onu doğduğuna pişman edeceğini söylüyor. Pervin, Rafet’i arayıp onunla son kez görüşmek istiyor.

Oda kabul ediyor. Pervin, Rafet’e Gülcihan ile Cavit’in ondan sevgili olduklarını anlatıyor. Muzo ile Pera’nın düğün hazırlıkları tamamlanıyor. Nalan, düğüne misafirler gelmeden önce içki içmeye başlıyor. Hayatında ilk kez içki içen Nalan, Billur’a olanları anlatıp Sedat’la evlendiğine pişman olduğunu söylüyor.

Misafirler gelmeye başlayınca Muzo, Pera’nın yanına gidiyor ve onun bir not bırakıp kendisini terk ettiğini öğreniyor. Pera, annesinin dediğini yapıp Muzo’yu tıpkı Rafet gibi evlenmeden önce terk ediyor. Bu arada Rafet, Cavit ile Gülcihan’ı konuşurken yanlarına gidip onlardan gerçekleri kendisine artık anlatmalarını istiyor.

Cana’nın kocası da düğüne geliyor ve Sedat’la birbirlerine giriyorlar. Nalan, içkiyi fazla kaçırıp hava almaya bahçeye gidiyor. Hayri onun peşinden gidiyor. Nalan ona, yaşadığı çocukluğu ve evliliğini anlatıp onun hayatına girdiği için çok mutlu olduğunu anlatıp onu öpüyor. Hayri ile Nalan, öpüşürken biri onları görüyor.

Camdaki Kız 47. Bölüm Sezon Finali 2. Fragmanı Yayında! Nalan Artık Hayri’ye Olan Duygularını Gizlemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler