Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Atv’nin yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Betül, Abdulkadir’le Halep’e gittikten sonra Fusün’u arayıp annesinin araması için telefon numarasını bırakıyor. Züleyha ile Fikret, o numarayla onların yerini bulup adalete teslim ediyor. Vahap, abisinin idam cezası alabileceğini öğrenince üzerine sahte bombalar koyup Fikret’in düğününü basıyor. Bombaların sahte olduğu anlaşılıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi, muhteşem bir final bölümüyle ekranlara veda etti.

Perşembe Dizileri 2022

Bir Zamanlar Çukurova Ekranlara Veda Etti!

Fikret, Zeynep’e evlenme teklif ediyor. Oda kabul ediyor. Abdulkadir, Betül ve Vahap, sınırdan geçmeye çalışırken Vahap’ın sahte pasaportunda sorun çıkıyor. Onun aranan biri olduğu anlaşılıyor ve sınırdan geçemiyor. Abdulkadir ile Betül, sahte kimliklerle sınırdan geçip Halep’e yerleşiyor. Vahap ise, sınırdan kaçıp tekrar Adana’ya dönüyor. Çolak ağa Vahap’ı görüp onun arandığını ve yakında hapse atılacağını söylüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Vahap gidip jandarmaya teslim oluyor. Jandarmaya gitmeden önce Betül’ün Çolak ağadan aldığı silahı onun evine saklıyor. Vahap, aranmadığını öğrendikten sonra Çolak ağayı işlediği cinayetten ihbar ediyor. Jandarmalar onun dediği yerde cesedi buluyor ve Çolak ağanın evini aramaya gidiyor.

Çolak ağa, o silahı Betül çaldığı için rahat davranıyor. Ancak silah evinde çıkıyor. Çolak ağa cinayetten tutuklanıp göz altına alınıyor. Betül, annesine haber vermesi için Füsun’u arıyor ve ona numarasını verip annesinin kendisini aramasını istiyor. Füsun ise, hemen Züleyha’nın yanına gidip Betül’ün Halep’de olduğunu ve onun verdiği numarayı veriyor.

Fikret, o numaradan Abdulkadir ile Betül’ün birlikte kaçtıkları evi buluyor. Onları alıp Çukurova’ya getiriyor. Betül ile Abdulkadir, jandarmaya teslim ediliyor. Lütfiye Şermin’e, onun daha fazla misafirhanede kalamayacağını, eğer belediye çalışanı olsa sınırsız kalabileceğini söylüyor.

Şermin, sokaklarda kalmaktansa belediyenin çöpçüsü olarak işe başlıyor. Fikret ile Zeynep’in düğünleri Züleyha’nın konağında yapılıyor. Lütfiye, onların nikahını kendisi kıyıyor. Vahap, abisinin idam cezasıyla yargılanacağını öğrendikten sonra düğünü basıp herkesi üzerindeki bombayla öldürmek için tehdit ediyor.

Savcı ve Vali’den abisinin yarım saat içinde serbest bırakılmasını talep ediyor. Hasan, bombanın sahte olduğunu anlayıp, Valap’ın yanına sokulup onun elindeki butonu alıyor. O sırada Fikret, onu yumruklayıp etkisiz hale getiriyor. Betül, müebbet cezası alıyor. Abdulkadir’in idam cezası müebbete çevriliyor.

Yıllar sonra Yılmaz Adnan Yaman, annesinin İstanbul’dan başlayıp Çukurova’nın hanım ağası olmasının hikayesini film yapıyor ve o film Berlin film festivalinde ödül alıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 141. Bölüm Final 1. Fragmanı Yayında! Vahap Abisinin İntikamını Almak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler