Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 141. Bölüm Final 1. Fragmanı Yayında! Vahap Abisinin İntikamını...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 141. Bölüm Final 1. Fragmanı Yayında! Vahap Abisinin İntikamını Almak İstiyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 141. bölümüyle 16 haziran perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Hakan’ın ölümünden sonra Çukurova’da, Züleyha’ya kalan miras konuşulmaya başlar. Züleyha, bir basın açıklamasıyla Hakan’ın Çukurova’daki arazilerini arazisi olmayan çiftçilere dağıtacağını, artık beylik hanım ağalığı sonlandırmak istediğini açıklar. Çolak ağa Lütfiye’yi öldürmek ister. Fikret, emniyetle birlikte hareket edip Çolak ağayı tutuklatır. Betül, Abdulkadir’le birlikte sınırdan kaçmaya çalışır. Fikret, Zeynep’e evlenme teklif eder. Bir Zamanlar Çukurova 141. bölüm final 1. fragmanı yayınlandı. Vahap, abisinin intikamını almak istiyor.

Perşembe Dizileri 2022

Vahap Abisinin İntikamını Almak İstiyor!

Bir Zamanlar Çukurova 141. bölüm final fragmanında; Abdulkadir ile Betül, yurt dışına kaçmayı başarıyor. Betül, Fusün’u arayıp Halep’te olduğunu söylüyor. Züleyha, bunu öğrenip Fikret’le birlikte Abdulkadir ile Betül’ü yakalayıp emniyete teslim ediyor. Fikret ile Zeynep’in düğün gününde Vahap, üzerinde bombalarla geliyor ve abisinin idam edileceğini onun intikamını onlardan alacağını söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 141. bölüm final 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1536451163360460800

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 140. BÖLÜM ÖZETİ!

Hakan, Betül’ün silahından çıkan kurşunla hayatını kaybeder. Züleyha, Hakan’ı da toprağa verecek olmanın üzüntüsünü yaşar. Fikret’le birlikte onu İzmir’e götürüp kardeşinin yanına gömer. Bu arada Çolak ağa, Züleyha’ya Hakan’dan kalan mirası konuşup onun, Hakan’ı mirasa konmak için öldürmüş olabileceğini yayar.

Şermin, sokaklarda kalır. Kızının Hakan’ı öldürdüğünü duyup savcıya gider. Ona kızının cinayet işlemeyeceğini bunu Züleyha’nın yaptırmış olabileceğini söyler. Açlıktan bayılan Şermin’i Lütfiye görüp onu belediyenin misafirhanesine yerleştirir. Betül, Abdulkadir’in eski dükkanına saklanmaya karar verir.

Oraya girdiğinde Abdulkadir ile Vahap’ın da orada olduğunu görür. Uyumuş numarası yapıp, Abdulkadir’in bir çanta dolusu parasını Vahap’ın bağ evine sakladığını duyar. Vahap, paraları almaya yola çıkar. Betül, ondan önce gidip paraları almak için Abdulkadir’i bayıltıp bağ evine gider.

Paraları alıp dönerken Vahap’a yakalanır. Vahap, Betül’ü geri getirir. Abdulkadir, Betül’ün elini ayağını bağlayıp, sınırdan geçmek için onu yanında tutar. Vahap, gidip sahte pasaportlar çıkarır. Züleyha, bir basın açıklaması yapar ve açıklamasında önce Hakan’dan kendisine kalan malları açıklar.

Daha sonra onun Çukurova’daki arazilerini toprağı olmayan çiftçilere dağıtacağını, İzmir’deki şirketinin hisselerini orada çalışan işçilere pay edeceğini ve kalan malları ise Mehmetçik vakfına bağışladığını açıklar. Bundan böyle hanım ağalığı beyliği kaldırdığını söyler. Tabi bu durum Çolak ağanın hoşuna gitmez.

Belediye Çolak ağanın restoranını denetler ve insan sağlığına zarar verecek şekilde olduğu için restoranı mühürler. Çolak ağa adamından Lütfiye’yi öldürmesini ister. Adam Lütfiye’nin arabasını bozmaya çalışırken yakalanıp her şeyi itiraf eder. Fikret’ini kazasını da Çolak ağanın kendisine yaptırdığını itiraf ettikten sonra Çolak ağa tutuklanır.

Abdulkadir ile Betül, karı koca gibi davranıp Çukurova’dan çıkar. Sınır kapısındaki denetimde görevliler pasaportlarını isteyip onları arabadan çıkarır. Bu arada Fikret, Zeynep’e yüzük alıp ona evlenme teklif eder.

Bir Zamanlar Çukurova 141. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fikret Zeynep’e Evlenme Teklif Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler