Ana SayfaDizilerİyilik 8. Bölüm Sezon Finali 1. Fragmanı Yayında! Murat Çocuklarını Neslihan'dan Uzaklaştırıyor!

İlgili Postlar

İyilik 8. Bölüm Sezon Finali 1. Fragmanı Yayında! Murat Çocuklarını Neslihan’dan Uzaklaştırıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi İyilik, 8. bölümüyle 17 haziran cuma günü sezon finali bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Koray, Damla ile Murat’ı hastanede öpüşürken görüntülür. Görüntüleri hemen Neslihan’a izletir. Neslihan, Murat’ı beş parasız boşamak için hemen avukatıyla görür. Ayrıca Damla ile görüşüp ona Murat’ı vereceğini karşılığında ondan Sinan’ı bırakmasını ve Murat’ın bilgisayarındaki belgeleri kendisine vermesini ister. Damda, Neslihan’ın istediklerini yapar. Neslihan, Murat’ı bitirecek belgelere ulaşır. İyilik 8. bölüm sezon finali 1. fragmanı yayınlandı. Murat, çocuklarını Neslihan’dan uzaklaştırıyor.

Cuma Dizileri 2022

Murat Çocuklarını Neslihan’dan Uzaklaştırıyor!

İyilik 8. bölüm 1. sezon finali fragmanında; Neslihan, annesinin yerine yönetim kurulunun geçici başkanı olmak istiyor. Sinan, oyunu Murat’tan yana kullanınca Neslihan öfkeden deliye dönüyor. Ona, Murat’a kendisini kiminle aldattığını sormasını istiyor. Sinan, Murat’ın Damla’yla ilişkisi olduğunu öğreniyor. Şahika, yolsuzluk yapma suçundan göz altına alınıyor. Neslihan ile Koray’ın seçilmiş fotoğrafları yayınlanınca ortalık karışıyor. Çocuklar annelerini görmek istemiyor ve Murat onları Neslihan’dan uzaklaştırıyor.

İşte İyilik 8. bölüm sezon finali 1. fragmanı…

İYİLİK 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Şahika, Damla’nın amcasının kim olduğunu anlayıp Sinan’ı uyarmak için yanına gider. O sırada Harun’un geldiğini görünce fenalaşıp havuza düşer. Şahika, hemen hastaneye kaldırılır. Neslihan, Sinan’la birlikte annesinin başından ayrılmaz. Damla, hastanede Murat’ın yanına gidip iki dakika onunla konuşmak istediğini söyler.

Yangın çıkışına gidip orada nişana Sinan’ın babasını kimin çağırdığını sorar. Murat ona, o nişanın olmayacağını söylediğini hatırlatır. Damla, hala kendisini sevdiğini bildiğini söyleyip Murat’a sarılır. İkili öpüşmeye başlayınca Koray onların görüntüsünü çeker. Murat, Koray’ın video çektiğini görüp peşinden koşar.

Ama Koray hemen Neslihan’ın yanına gidip onu dışarı çağırır. Neslihan, görüntüleri izleyip deliye döner. Bu arada Murat Koray’ın üzerine saldırır. İkilinin kavgası büyüyünce polisler gelip onları ayırır. Koray Murat’tan şikayetçi olur. Neslihan, öfkeyle gidi Murat’ın arabasına zarar verir ve yüzüğünü çıkarıp içine atar.

O gece Neslihan eve gitmez. Çocuklarıyla birlikte annesinin evinde kalır. Murat eve geldiğinde kimseyi bulamaz. Sabah erkeden Neslihan avukatla görüşmeye gider. Ona Murat’tan boşanacağını ancak onu şirketten atıp beş parasız bırakmak istediğini söyler. Bunun için gereken şeyleri öğrendikten sonra Neslihan, Damla’nın yanına gider.

Damla’ya, ona Murat’ı vereceğini eğer istediği iki şeyi yaparsa aradan çekileceğini söyler. Damla hemen kabul eder. Neslihan’ın istediği gibi ilk önce Sinan’dan ayrılır. Daha sonra bir otele yerleşip Murat’ı oraya çağırır. O duştayken Neslihan’ın istediği belgeleri Murat’ın bilgisayarından kopyalar.

Bu arada Murat, Neslihan’ın kendisini yönetim kurulundan atamaması için Sinan’ı yanına çekmek ister. Sinan’a, annesini bulduğunu söyler. Parayla anlaştığı kadının yanına Sinan’ı götürür. Sinan, annesinin kendisini terk etmediğini Şahika’nın zorla kendisini annesinden aldığını öğrenir.

Murat, Sinan’la konuşup ondan yönetim kurulunda kendisinden yana oy kullanmasını ister. Yönetim kurulu toplanır. Murat, Şahika’nın yerine adaylığını açıklayacağı sırada Neslihan içeri girer. Elindeki hart diski masanın üzerine koyar.

İyilik 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Neslihan Murat’ı Bitirecek Belgelere Ulaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler