Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 141. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fikret Zeynep'e Evlenme Teklif...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 141. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fikret Zeynep’e Evlenme Teklif Ediyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 140. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hakan’ın ölümünden sonra Çukurova’da, Züleyha’ya kalan miras konuşulmaya başlıyor. Züleyha, bir basın açıklamasıyla Hakan’ın Çukurova’daki arazilerini arazisi olmayan çiftçilere dağıtacağını, artık beylik hanım ağalığı sonlandırmak istediğini açıklıyor. Çolak ağa Lütfiye’yi öldürmek istiyor. Fikret, emniyetle birlikte hareket edip Çolak ağayı tutuklatıyor. Betül, Abdulkadir’le birlikte sınırdan kaçmaya çalışıyor. Fikret, Zeynep’e evlenme teklif ediyor.

Perşembe Dizileri 2022

Fikret Zeynep’e Evlenme Teklif Ediyor!

Bir Zamanlar Çukurova 141. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hakan, Betül’ün silahından çıkan kurşunla hayatını kaybediyor. Züleyha, Hakan’ı da toprağa verecek olmanın üzüntüsünü yaşıyor. Fikret’le birlikte onu İzmir’e götürüp kardeşinin yanına gömüyor. Bu arada Çolak ağa, Züleyha’ya Hakan’dan kalan mirası konuşup onun, Hakan’ı mirasa konmak için öldürmüş olabileceğini yayıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 140. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şermin, sokaklarda kalıyor. Kızının Hakan’ı öldürdüğünü duyup savcıya gidiyor. Ona kızının cinayet işlemeyeceğini bunu Züleyha’nın yaptırmış olabileceğini söylüyor. Açlıktan bayılan Şermin’i Lütfiye görüp onu belediyenin misafirhanesine yerleştiriyor. Betül, Abdulkadir’in eski dükkanına saklanmaya karar veriyor.

Oraya girdiğinde Abdulkadir ile Vahap’ın da orada olduğunu görüyor. Uyumuş numarası yapıp, Abdulkadir’in bir çanta dolusu parasını Vahap’ın bağ evine sakladığını duyuyor. Vahap, paraları almaya yola çıkıyor. Betül, ondan önce gidip paraları almak için Abdulkadir’i bayıltıp bağ evine gidiyor.

Paraları alıp dönerken Vahap’a yakalanıyor. Vahap, Betül’ü geri getiriyor. Abdulkadir, Betül’ün elini ayağını bağlayıp, sınırdan geçmek için onu yanında tutuyor. Vahap, gidip sahte pasaportlar çıkarıyor. Züleyha, bir basın açıklaması yapıyor ve açıklamasında önce Hakan’dan kendisine kalan malları açıklıyor.

Daha sonra onun Çukurova’daki arazilerini toprağı olmayan çiftçilere dağıtacağını, İzmir’deki şirketinin hisselerini orada çalışan işçilere pay edeceğini ve kalan malları ise Mehmetçik vakfına bağışladığını açıklıyor. Bundan böyle hanım ağalığı beyliği kaldırdığını söylüyor. Tabi bu durum Çolak ağanın hoşuna gitmiyor.

Belediye Çolak ağanın restoranını denetliyor ve insan sağlığına zarar verecek şekilde olduğu için restoranı mühürlüyor. Çolak ağa adamından Lütfiye’yi öldürmesini istiyor. Adam Lütfiye’nin arabasını bozmaya çalışırken yakalanıp her şeyi itiraf ediyor. Fikret’ini kazasını da Çolak ağanın kendisine yaptırdığını itiraf ettikten sonra Çolak ağa tutuklanıyor.

Abdulkadir ile Betül, karı koca gibi davranıp Çukurova’dan çıkıyor. Sınır kapısındaki denetimde görevliler pasaportlarını isteyip onları arabadan çıkarıyor. Bu arada Fikret, Zeynep’e yüzük alıp ona evlenme teklif ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova 140. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Hakan’dan Kalan Mirası Bağışlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler