Ana SayfaDizilerHakim 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Özlem Savcı Ömer'den Şüphelenmeye Başlıyor!

İlgili Postlar

Hakim 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Özlem Savcı Ömer’den Şüphelenmeye Başlıyor!

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Hakim, 10. yeni bölümüyle 13 haziran pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Cevdet’ten sonra Ayşe’nin ölümüyle Ömer, büyük bir çöküntü yaşar. Azem’e gidip bu işin içinde artık olmak istemediğini söyler. Ama oğluyla tehdit edilince Metehan’ı kurtarmayı kabul eder. Mahkemenin ikinci gününde Yasemin’in getirdiği şahit her şeyi çözecekken Ömer, gence ilaç verir. Mahkemeye Deniz’le birlikte gelen Ozan, kendi sesini duyunca fenalaşıp dışarı çıkar. Aradığı ipucu Azem’in ayağına gelir. Hakim 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Özlem savcı, Ömer’den şüphelenmeye başlıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Özlem Savcı Ömer’den Şüphelenmeye Başlıyor!

Hakim 10. bölüm 1. fragmanında; Azem, Ozan’ın astım hastası olduğunu ve oğlunun öldüğü yerde bulunan astım ilacının ona ait olduğunu anlıyor. Özlem savcı, Ömer’in bu davayla bağlantısını sorgulamaya başlıyor ve tüm bağlantıların ucunun ona dokunduğunu anlıyor. Bu durumu Yasemin’le de konuşuyor. Yasemin de mahkemede Ömer’le Azem’in bakışmalarını görüp ondan şüphelenmeye başlıyor. Asaf ise, kardeşinin intikamını almak için onların dilinden konuşmak istiyor.

İşte Hakim 10. bölüm 1. fragmanı…

 

HAKİM 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, Cevdet’in Aylin’in ölümüyle alakası olduğunu öğrendikten sonra masadan kalkar. Bir el silah sesi duyup döndüğünde Cevdet’in kendisini öldürdüğünü görür. Azem, Ayşe’ye kaza süsü verip onu öldürür. Onun cebindeki oğluna ait videoyu alır. Ömer, Ayşe’nin kendisinin yüzünden öldüğü için büyük vicdan azabı çeker.

Ayşe’nin mezarının başına her gün gidip göz yaşı döker. Daha sonra Azem’e gidip Ayşe’yi onun öldürdüğünü bildiğini söyleyip artık bu işte olmayacağını söyler. Azem ise, onu Ozan’ı öldürmekle tehdit eder. Ömer, mecburen onun isteklerine boyun eğer. Yasemin, Özlem savcıyla birlikte Metehan’ın suçlu olduğunu ispatlamak için uğraşır.

Ömer, Yasemin’in verdiği anahtarla onun evine gider. Ona evlenme teklif edip yüzük hediye eder. Yasemin Ömer’in evlenme teklifini çok beklediğini söyleyip kabul eder. Ömer, Yasemin’e Metehan davasından çekilmesini, onun sonunun da Ayşe gibi olmasından korktuğunu söyler.

Yasemin ise, Metehan’ın suçlu olduğunu bildiğini ve asla bu davadan çekilmeyeceğini söyler. Ozan, Deniz’den ayrılıp Ceren’le görüşmeye başlar. Deniz, üzüntüsünden yataklara düşer. Annesi ile babası onun durumuna çok üzülür. Azem, durumu öğrenip Ozan’ın yanına gidip kızını üzdüğü için onu tehdit eder.

Ozan, mecburen Deniz’e mesaj çekip onu kahve içmeye davet eder. Metehan davasının ilk günü gelir. Yasemin davanın ilk gününde, Cuma’nın ölümüne neden olan demir sopayı mahkemeye sunar ve o demir sopada Metehan’ın DNA’sının bulunduğunu açıklar. Ömer, taraflı davranıp davayı ertesi güne erteler.

Yasemin davanın ikinci gününde Metehan’ın yakın arkadaşını şahit olarak getirir. Onun şahitliğiyle Metehan’ın hapse gireceğini bilen Ömer, sakinleştirici ilacı ezip suyun içine karıştırır ve onun içmesini sağlar. Genç tam her şeyi anlatacağı sırada fenalaşır. Ömer onun uyuşturucu kullanıp kullanmadığını anlamak için hastaneye sevk ettirir.

Zümrüt, Yasemin’e keşke o dondurucudan sağ çıkmamış olmasını istediğini söyler. Davanın üçüncü günü Deniz ile Ozan’da davaya gelir. Yasemin, mahkemede Mert’in ölmeden önceki son ses kaydını dinletir. Ozan o sesin kendisinin astım krizi geçirirken ki sesi olduğunu anlayıp fenalaşır ve hemen mahkemeyi terk eder.

Arkasından Azem’de çıkar. Ozan, astım ilacını içerken düşürür. İlaç Azem’in ayağının dibine kadar gelir. Azem, oğlunun öldüğü yerde bulunan astım ilacıyla, Ozan’ın ilacının aynı olduğunu anlar.

Hakim 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aradığı İpucu Azem’in Ayağına Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler