Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 16. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Türkan'ın Somer'le Barışması...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 16. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Türkan’ın Somer’le Barışması Ailesini Çok Mutlu Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 16. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Somer, Türkan’a evlenme teklifi etmeden annesinin zoruyla evlendiği için ona bir sürpriz yapmak ister. Türkan’a, evlenme teklifi eder. Türkan’da, bu teklif karşısında çok mutlu olup kabul eder. Somer, Türkan’a tekrar yüzüğünü parmağına takar. Üç Kız Kardeş 16. bölüm 2. ön izleme yayınlandı. Türkan’ın Somer’le barışması ailesini çok mutlu ediyor.

Salı Dizileri 2022

Türkan’ın Somer’le Barışması Ailesini Çok Mutlu Ediyor!

Üç Kız Kardeş 16. bölüm 2. ön izlemesinde; Somer ile Türkan, birlikte ailesine sofra kuruyor. Onların birlikte yemek yapıp aileyi bir araya toplaması Sadık’ın çok hoşuna gidiyor. Eğer bir gün ölürse gözü arkada gitmeyeceğini söylüyor.

İşte Üç Kız Kardeş 16. bölüm 2. ön izleme…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Somer, Türkan’ı hastaneye kaldırır. Orada Türkan’ın midesi yıkanır. Nezahat, Türkan’ın eve bıraktığı veda mektubunu okuyup onun intihar ettiğini anlar ve korkuyla hemen Somer’i arar. Somer, ona Türkan’ın midesinin yıkandığını iyi olduğunu söyler. Nezahat, hastaneye gidip yeğenini görür ve bu durumdan Sadık ile Nesrin’e bir şey bahsetmez.

Hastaneden çıktıktan sonra Somer Türkan’ı da alıp onun evine götürür. Onların barıştığını gören Sadık ile Nesrin çok mutlu olur. Somer, Türkan’la birlikte yaşayacakları evi alana kadar annesiyle birlikte yaşayacaklarını, belki bu arada aralarındaki buzların çözülebileceğini söyler.

Rüçhan, Türkan ile Somer’in birlikte eve geldiklerini görünce ses çıkarmadan onları buyur eder. Ama ertesi gün Türkan’a, onu affetmeyeceğini imalarıyla anlatır. Somer, Türkan’a sürpriz yapıp kızları ve arkadaşlarını tekneye çağırıp Dönüş’ün başarısını kutlarlar. Birlikte oyun oynayıp doyasıya eğlenirler.

Türkan, Somer’e bisiklet sürmeyi öğretir. Fatih’in evi satışa çıkarması Sadık ile Nesrin’i düşündürür. Rüçhan, Fatih’le konuşup ablasının hissesi için ondan imza alması gerektiğini söyler. Oda, bir kızının olduğunu ve onların büyüttüğünü, ancak devlete haber vermeden nüfuslarına geçirdiklerini anlatır. Bunun suç olduğunu söyleyip ablasından imza almayı planlar.

Rüçhan, girdikleri ihalede Mine’nin kocasına fiyatı bildireceğini anlayıp onun ihaleyi kaybetmesini sağlar. Nihat, ihaleyi kaybedince Rüçhan’a gidip Türkan’ı tuzağa düşürenin Mine olduğunu itiraf eder. Rüçhan, Mine’nin yanına gidip ondan bunun hesabını sorr. Mine, dengesini kaybedip merdivenlerden aşağı düşer.

Türkan ile Somer, eve geldiklerinde babasının bitkin bir şekilde evin önünde oturduğunu, evin üzerinde de satılık ilanı yazdığını görür.

Üç Kız Kardeş 16. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Somer’den Türkan’a Sürpriz Evlenme Teklifi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler