Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emir Efsun'un Bir Şeyler...

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emir Efsun’un Bir Şeyler Karıştırdığını Anlıyor!

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Seneden Daha Güzel, 3. yeni bölümüyle 21 haziran salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Emir, Efsun’u attan düşmüş vaziyette bulur. Efsun’un kolunun çıktığını öğrenen Emir, hemen ona müdahalede bulunur. Emir’in, başka bir hastanede ameliyata girdiğini öğrenen Efsun, bunu ispatlamak için uğraşır. Aynı şekilde Emir’de, Efsun’un ayağını kaydırmaya çalışır. Senden Daha Güzel 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Emir, Efsun’un bir şeyler karıştırdığını anlıyor.

Salı Dizileri 2022

Emir Efsun’un Bir Şeyler Karıştırdığını Anlıyor!

Senden Daha Güzel 3. bölüm 2. fragmanında; Efsun, İstanbul’un tüm sosyetesinin ve estetik cerrahlarının olduğu davete katılıyor. Emir, Efsun’un tanıyamayacağını düşündüğü Aslı’yla onu tanıştırmak istiyor. Ancak Aslı’nın Efsun’un çocukluk arkadaşı olduğunu öğrenince çok şaşırıyor. Emir, Efsun’un bir şeyler karıştırdığını anlıyor.

İşte Senden Daha Güzel 3. bölüm 2. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Dermatolog olarak çalışan Efsun, Gaziantep’te bir köyde babasıyla birlikte çiftlikte huzur içinde yaşamaktadır. Annesi küçük yaşta onu ve babasını terk ederek İstanbul’a taşınmış ve Türkiye’nin en önemli estetik cerrahlarından biri olmuştur. Efsun‘a 12 yaşından bu yana görüşmediği annesinden bir anda haber gelir.

Annesi ölüm döşeğindedir ve onunla son bir kez görüşmek istemektedir. Şoförünü göndererek Efsun’u İstanbul’a davet eder. Annesini görmek için İstanbul’a giden Efsun büyük bir sürprizle karşılaşır. İstanbul’un en büyük estetik kliniğinin sahibi olan annesi, Efsun’dan klinikte çalışmasını ister ve bunun için onu zorlar.

Bütün bunlar yetmezmiş gibi, şoför sandığı Emir aslında annesinin ortağı Kaya Bey’in oğlu çıkar. Yakışıklı, karizmatik bir cerrah olan Emir, Efsun’un kliniği elinden almaya geldiğini sanıp Efsun ile mücadeleye girişir. Üstelik iki genç şirkete ait lojmanda komşu olarak yaşamak zorunda kalır.

Emir, Efsun’un annesinin ameliyatına babasıyla birlikte girer. Efsun, onun başka bir hastanede olduğunu öğrenir. Onun para karşılığı başka bir hastanede ameliyata girdiğini düşünüp bunu ispatlamak için uğraşır. Efsun ne yapsa, personelin gözünde şirket ortağı gibi olamaz.

Emir, bu durumu bilip onu sinirlendirmek için elinden geleni yapar. Bu arada babası Emir’den Efsun’u eve yemeğe davet etmesini ister. Emir, babasının Efsun’a karşı tavırları karşısında şok olur. Efsun, bir hasta için Emir’i zorlar. Hasta, bir tahlilinin yerine eski tarihli bir tahlilini koyar.

Efsun, kadınının yüksek tiroit hastası olduğunu anlar. Hemen Emir’e haber vermek için koşar. Ancak hasta komaya girer. Efsun, daha önce çok yakınını kendi hatası yüzünden kaybettiği için bu durumda da kendisini suçlayıp hastaneden çıkıp gider. Emir, Efsun’u bulmak için at çiftliğine gider. Efsun, dalgın bir şekilde at binerken düşer. Emir, onun attan düştüğünü görüp hemen onun yanına gider.

Senden Daha Güzel 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun Emir’in Açığını Bulmaya Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler