Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun Emir'in Açığını Bulmaya...

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun Emir’in Açığını Bulmaya Çalışıyor!

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Seneden Daha Güzel, 2. bölümüyle ekrana geldi. Efsun, bir anda Türkiye’nin en büyük estetik kliniğinin ortağı oluyor. Emir, Efsun’dan hiç hoşlanmıyor ve onunla ortak olmak istemiyor. Efsun, Emir’i kurtarmak için ödül töreninde onunla öpüşüyor. Onların öpüştüğünü bütün hastane duyuyor. Efsun, Emir’i ameliyata zorladığı hastanın sahte tahlil verdiğini öğreniyor. Hasta komaya girince Efsun, büyük bir çöküntü yaşıyor. Emir ona, attan düşmüş bir vaziyette buluyor. Senden Daha Güzel 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Efsun, Emir’in açığını bulmaya çalışıyor.

Salı Dizileri 2022

Efsun Emir’in Açığını Bulmaya Çalışıyor!

Senden Daha Güzel 3. bölüm 1. fragmanında; Emir, Efsun’u attan düşmüş vaziyette buluyor. Efsun’un kolunun çıktığını öğrenen Emir, hemen ona müdahalede bulunuyor. Emir’in, başka bir hastanede ameliyata girdiğini öğrenen Efsun, bunu ispatlamak için uğraşıyor. Aynı şekilde Emir’de, Efsun’un ayağını kaydırmaya çalışıyor.

İşte Senden Daha Güzel 3. bölüm 1. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Dermatolog olarak çalışan Efsun, Gaziantep’te bir köyde babasıyla birlikte çiftlikte huzur içinde yaşamaktadır. Annesi küçük yaşta onu ve babasını terk ederek İstanbul’a taşınmış ve Türkiye’nin en önemli estetik cerrahlarından biri olmuştur. Efsun‘a 12 yaşından bu yana görüşmediği annesinden bir anda haber geliyor.

Annesi ölüm döşeğindedir ve onunla son bir kez görüşmek istemektedir. Şoförünü göndererek Efsun’u İstanbul’a davet ediyor. Annesini görmek için İstanbul’a giden Efsun büyük bir sürprizle karşılaşıyor. İstanbul’un en büyük estetik kliniğinin sahibi olan annesi, Efsun’dan klinikte çalışmasını istiyor ve bunun için onu zorluyor.

Bütün bunlar yetmiyor gibi, şoför sandığı Emir aslında annesinin ortağı Kaya Bey’in oğlu çıkıyor. Yakışıklı, karizmatik bir cerrah olan Emir, Efsun’un kliniği elinden almaya geldiğini sanıp Efsun ile mücadeleye girişiyor. Üstelik iki genç şirkete ait lojmanda komşu olarak yaşamak zorunda kalıyor.

Emir, Efsun’un annesinin ameliyatına babasıyla birlikte giriyor. Efsun, onun başka bir hastanede olduğunu öğreniyor. Onun para karşılığı başka bir hastanede ameliyata girdiğini düşünüp bunu ispatlamak için uğraşıyor. Efsun ne yapsa, personelin gözünde şirket ortağı gibi olamıyor.

Emir, bu durumu bilip onu sinirlendirmek için elinden geleni yapıyor. Bu arada babası Emir’den Efsun’u eve yemeğe davet etmesini istiyor. Emir, babasının Efsun’a karşı tavırları karşısında şok oluyor. Efsun, bir hasta için Emir’i zorluyor. Hasta, bir tahlilinin yerine eski tarihli bir tahlilini koyuyor.

Efsun, kadınının yüksek tiroit hastası olduğunu anlıyor. Hemen Emir’e haber vermek için koşuyor. Ancak hasta komaya giriyor. Efsun, daha önce çok yakınını kendi hatası yüzünden kaybettiği için bu durumda da kendisini suçlayıp hastaneden çıkıp gidiyor. Emir, Efsun’u bulmak için at çiftliğine gidiyor. Efsun, dalgın bir şekilde at binerken düşüyor. Emir, onun attan düştüğünü görüp hemen onun yanına gidiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler