Ana SayfaDizilerSeversin 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Asya'nın Enerjisini Yükseltmeye Çalışıyor!

İlgili Postlar

Seversin 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’nın Enerjisini Yükseltmeye Çalışıyor!

Kanal D’nin yeni yaz dizisi Seversin, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bahri, Tolga’ya üç gün veriyor ve ondan üç gün içinde Asya’nın onu affetmesini sağlamasını istiyor. Çıkan haberlerden sonra Kadir, mahalleliyle kavgaya tutuşup karakolluk oluyor. Boşanma aşamasında olan Selçuk, bu haberlerden sonra zor durumda kalıyor. Tolga, Selçuk’un aramasından sonra gerçekten pişman olup Asya’nın kendisini affetmesi için uğraşıyor. Bahri’ye de restini çekiyor. Canlı yayında Tolga gerçekleri anlatıyor. Ancak Selçuk’un karısı ortalığı karıştırıyor. Seversin 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Tolga, Asya’nın enerjisini yükseltmeye çalışıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga Asya’nın Enerjisini Yükseltmeye Çalışıyor!

Seversin 4. bölüm 1. fragmanında; Olanlardan sonra Asya’nın morali çok bozuluyor. Dizinin tanıtım çekimlerinde Asya, bir türlü fotoğraf veremiyor. Asya’nın enerjisini yükseltmek Tolga’ya düşüyor. Tolga, Asya’nın enerjisini yükseltmek için elinden geleni yapıyor. Suzan, Asya’yla konuşup onu çekimlere odaklanmasın sağlıyor. Çekimler istendiği gibi tamamalanıyor.

İşte Seversin 4. bölüm 1. fragmanı…

SEVERSİN 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tolga’nın, Asya’yı diziden kovdurmak için yaptığı oyun ortaya çıkıyor. Bahri, Tolga’yı diziden çıkarıyor ve dizi için başrol erkek oyuncu aranmasını istiyor. Nesrin’in ısrarıyla Bahri, Tolga’ya üç gün izin veriyor. Üç gün içinde Asya’dan özür dileyip kendisini affettirir ise diziye dönebileceğini söylüyor.

Tolga, Nesrin’le birlikte Asya’yı göz hapsine alıp o nereye giderse oraya gidip onun gönlünü almak için kolları sıvıyor. Kadir, çıkan haberleri duyduktan sonra üzerine bir de mahallelinin konuştuklarını duyuyor. Bileğindeki kelepçeyi umursamadan kahveye dalıp Asya hakkında ileri geri konuşanlarla kavga ediyor.

O sırada Tolga oraya gelip ortalığı sakinleştirmeye çalışıyor. Kadir, nezarete atılıyor. Tolga, Kadir’in serbest kalması için komiserle konuşuyor. Asya, abisinin sadece psikologa giderse hapisten kurtulabileceğini öğreniyor ve abisiyle konuşup onu razı ediyor. Kadir, psikologa gidip ondan aldığı ilaçla daha sakin biri oluyor.

Asya, annesi ve kardeşiyle Heybeli babaya gidiyor. Tolga onların oraya gideceğini öğrenip soluğu orada alıyor. Ama fark etmeden elindeki ekmeği yeyince işler karışıyor. Selçuk, Tolga’yı arayıp boşanma aşamasında olduğunu bu haberlerden sonra karısıyla ayrılmasının zorlaştığını, Asya’nın ailesi için çalışıp para kazanmak için uğraşan bir kız olduğundan bahsedip telefonu kapatıyor.

Tolga, Selçuk’la konuştuktan sonra ne büyük hata yaptığını anlayıp gece Asya’dan ve abisinden özür dilemek için onların evine gidiyor. Kadir, hırsız zannedip tüfeği alıp bahçeye çıkıyor. Ferdi ile Handan’ın bahçede olması Tolga’yı kurtarıyor. Bahri, yeni erkek oyuncu aramaya başlıyor.

Tolga, Bahri ile Selçuk’un yanına gidip Bahri’den ve yanlarında olan Asya’dan özür diliyor. Bahri’ye ise restini çekip dizinin umurunda olmadığını tek derdinin yaptığı hatayı düzeltmek olduğunu söylüyor. Canlı yayında Asya ile Selçuk açıklama yapıyor. Tolga oraya gidip, hırslarına kapılıp o fotoğrafları kendisinin yayınladığını itiraf ediyor.

O sırada Selçuk’un eşi gelip, elindeki belgelerle Asya’nın eşiyle gerçekten ilişkisi olduğunu açıklıyor. Asya, olanlar karşısında donup kalıyor.

Seversin 3. Bölüm Ön izleme Yayında! Savaşmaktan Daha Zor Barışmak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler