Ana SayfaDizilerSeversin 3. Bölüm Ön izleme Yayında! Savaşmaktan Daha Zor Barışmak!

İlgili Postlar

Seversin 3. Bölüm Ön izleme Yayında! Savaşmaktan Daha Zor Barışmak!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Seversin, 3. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tolga, Asya’yla konuşmak için onun evine gider. Onlar bahçede görüşürken Kadir elinde tüfekle bahçeye çıkar. Zor anlar yaşayan ikili birbirlerine ısınmaya başlar. Tolga, artık Asya ile güzel bir çift olduklarını kabul eder. Seversin 3. bölüm ön izleme yayınlandı. Savaşmaktan daha zor barışmak!

Çarşamba Dizileri 2022

Savaşmaktan Daha Zor Barışmak!

Seversin dizisinin 3. bölüm 1. ön izlemesinde; Asya, her zamanki gibi sabah uyanıp kahvaltı hazırlayıp çiçeklerini suluyor. Tolga, Asya’yla nasıl barışacağını düşünüp spor yapıp yüzüyor. Savaşmaktan barışmanın daha zor olduğunu anlayan Tolga, bakalım Asya’nın gönlünü alabilmek için neler yapacak?

İşte Seversin dizisinin 3. bölüm 1. ön izlemesi…

SEVERSİN 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya ile Tolga’nın videoları sosyal medyada çok beğenilir. Bahri, Asya’yı dizinin kadın başrol oyuncusu yapmak ister. Onun evine gidip abisiyle konuşur. Kadir ise, Bahri’nin teklifini geri çevirir. Tolga’nın ukalaca konuşmalarına dayanamayan Kadir, onun üzerine yürür.

Evden dışarı çıkıncada elektronik bileklik öter ve hemen polis gelir. Tolga, Asya olmazsa başka bir kadın oyuncuyla diziye devam edeceğini düşünürken Bahri, Asya olmazsa diziyi yapmayacağını söyleyip Tolga’ya yol gösterir. Suzan, Asya’nın aslında o seçmelere gelmediğini onun ablasının seçmelere katıldığını öğrenir.

Öncelikle Nazlı’yla konuşup Asya’yı ikna etmesini, bu sayede onun için de bunun büyük avantaj olacağını söyler. Asya, Nazlı’nın da ısrarıyla işi kabul eder. Suzan, Asya’nın menajeri olur ve sözleşme imzalanır. Kadir, evde kıyamet koparır. Annesi, bütün sorumluluğu üzerine alıp kızları oraya kendisinin gönderdiğini söyler.

Dizi sete başlar. Tolga, ilk günden Asya’yı saatlerce sette bekletir. Onun tavırlarına dayanamayan Asya, sert çıkar. Tolga, Asya’yı setten kovar. Bu durum Bahri’nin kulağına gider. Yine fırçayı yiyen Tolga olur. Tolga, bu seferde senaryoyu değiştirip öpüşme sahnesi koyr.

Asya, kesinlikle öpüşmek istemez. Suzan, oğlunun senaryoyu değiştirdiğini anlayıp Bahri duymadan o sahneyi kaldırır. Asya, ilk avansıyla eniştesinin kaza borcunu ödemek üzere Selçuk’un restoranına gidip ona paranın bir kısmını verir. Çıkarken Tolga ile Şenay’a rastlar.

Tolga, Asya’yı yine kendisini takip etmekle suçlar. Asya’da dönüp Selçuk’un yemek davetini kabul eder. Onlar yemek yerden Tolga, onların görüntülerini çekip magazine verir. Magazinde Asya’nın sevgilisiyle buluştuğunu yazılır. Ama Şenay, Tolga’nın konuşmasının videosunu çekip Bahri’ye gönderir. Tolga’nın Asya’ya kurduğu tuzak ortaya çıkar.

Seversin 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’ya Isınmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler