Ana SayfaDizilerGizli Saklı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tarık Pamir ile Naz'ı Tuzağa...

İlgili Postlar

Gizli Saklı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tarık Pamir ile Naz’ı Tuzağa Düşürmeye Çalışıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Gizli Saklı, 2. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Pamir, Naz’ın oyunu iyi oynamadığını düşünür. Naz ise, çoktan Tarık’ın eşi Nehir ile samimi olmuştur. Pamir ile Naz, Tarık’ın restoranına yemeğe giderler. Orada kavgaya tutuşunca Naz, gizli görevini unutup masayı terk eder. Gizli Saklı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tarık, Pamir ile Naz’ı tuzağa düşürmeye çalışıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tarık Pamir ile Naz’ı Tuzağa Düşürmeye Çalışıyor!

Gizli Saklı 2. bölüm 2. fragmanında; Tarık, Pamir ile Naz’ın polis olduğunu anlıyor. Onların duyacağı şekilde telefonda konuşup onları yanlış yönlendirmeye çalışıyor. Emniyet ise Pamir ile Naz’ın verdiği bilgiler doğrultusunda operasyona hazırlanıyor. Naz, Tarık’ın kendilerine tuzak kurduğunu anlıyor ve Pamir’le konuşmak istiyor. Tarık onların yanına gelince ise durumu kurtarmak için Pamir Naz’ı öpüyor.

İşte Gizli Saklı 2. bölüm 2. fragmanı…

GİZLİ SAKLI DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Naz, polis akademisini birincilikle bitirir. Kürsüye çıkan Naz, annesine çok teşekkür eder. Annesi, kızının hep bir hemşire olmasını istemiştir. Onun polis olup tehlikeli işlere gidip geç vakitte eve geleceğinden endişe duyar. Naz’ın, mezuniyeti için annesiyle dayısı bir kutlama yemeği düzenler.

Yemekte Naz, birinin çanta aldığını görür. Onun bir suçlu olduğunu zannedip hemen peşine düşer. Pamir, ona polis olduğunu söylese de onu inandıramaz. Emniyete gittiklerinde Naz, Pamir’in bir komiser ve onun uzun zamandır bir çetenin peşinde olduğunu anlar. Pamir’in amiri Naz’la ona bir gizli görev teklif eder.

Naz, ailesine 6 aylığına Londra’ya psikolojik eğitim almaya gittiği yalanını söyler. İkili bu gizli görevde bir karı kocayı oynayıp, büyük bir silah kaçakçısının yakınına girip o çeteyi çökertmekle görevlendirilir. Naz ile Pamir’e, Yaz ile Levent ismiyle kimlikler çıkarılır. Tabi evlenme cüzdanları, birlikte gezdikleri yerdeki fotoğraflar iş yerleri hepsi ayarlanır.

Tarık’ın evinin hemen yanındaki kiralık eve yerleşmek üzere tüm hazırlıklar biter. Ev tutuluyor ve ikili o gece otelde kalır. Peşlerine Tarık’ın adamı Adem düşer. İkili ertesi gün evlerine Yaz ile Levent çifti olarak yerleşir. Tarık’ın eşi, yalnızlıktan çok sıkılır ve hemen yeni gelen kiracıyı akşam yemeğe davet eder.

Naz, hemen yemek teklifini kabul eder. Onlar yemekteyken Adem, onların evine girip araştırma yapar. Onların silahlarını gördükten sonra onların silahlarını bulur. Naz ile Levent, eve döndüklerinde birilerinin eve girdiğini anlayıp odalara bakar. Adem Tarık’ın yanına gidip ona, Yaz ile Levent’in polis olduklarını söyler.

Gizli Saklı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz Pamir’le Oynadığı Oyunu Bitiriyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler