Ana SayfaDizilerGizli Saklı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz Pamir'le Oynadığı Oyunu Bitiriyor...

İlgili Postlar

Gizli Saklı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz Pamir’le Oynadığı Oyunu Bitiriyor Mu?

Fox Tv’nin yeni dizisi Gizli Saklı, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Naz, polis akademisini birincilikle bitirip mezun oluyor. Pamir ise, başarılı bir komiserdir. İkilinin yolu tesadüfi bir şekilde kesişiyor. Pamir ile Naz, bir silah kaçakçısını yakalamak için gizli göreve veriliyor. İkili bir karı koca gibi Tarık’ın evine komşu oluyorlar. Ama Tarık’ın sağ kolu Adem, onların polis olduğunu anlıyor. Gizli Saklı 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Naz ile Pamir’le oynadığı oyunu bitiriyor mu?

Çarşamba Dizileri 2022

Naz Pamir’le Oynadığı Oyunu Bitiriyor Mu?

Gizli Saklı 2. bölüm 1. fragmanında; Pamir, Naz’ın oyunu iyi oynamadığını düşünüyor. Naz ise, çoktan Tarık’ın eşi Nehir ile samimi olmuştur. Pamir ile Naz, Tarık’ın restoranına yemeğe gidiyorlar. Orada kavgaya tutuşunca Naz, gizli görevini unutup masayı terk ediyor.

İşte Gizli Saklı 2. bölüm 1. fragmanı…

GİZLİ SAKLI DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Naz, polis akademisini birincilikle bitiriyor. Kürsüye çıkan Naz, annesine çok teşekkür ediyor. Annesi, kızının hep bir hemşire olmasını istemiştir. Onun polis olup tehlikeli işlere gidip geç vakitte eve geleceğinden endişe duyuyor. Naz’ın, mezuniyeti için annesiyle dayısı bir kutlama yemeği düzenliyor.

Yemekte Naz, birinin çanta aldığını görüyor. Onun bir suçlu olduğunu anlayıp hemen peşine düşüyor. Pamir, ona polis olduğunu söylese de onu inandıramıyor. Emniyete gittiklerinde Naz, Pamir’in bir komiser ve onun uzun zamandır bir çetenin peşinde olduğunu anlıyor. Pamir’in amiri Naz’la ona bir gizli görev teklif ediyor.

Naz, ailesine 6 aylığına Londra’ya psikolojik eğitim almaya gittiği yalanını söylüyor. İkili bu gizli görevde bir karı kocayı oynayıp, büyük bir silah kaçakçısının yakınına girip o çeteyi çökertmekle görevlendiriliyor. Naz ile Pamir’e, Yaz ile Levent ismiyle kimlikler çıkarılıyor. Tabi evlenme cüzdanları, birlikte gezdikleri yerdeki fotoğraflar iş yerleri hepsi ayarlanıyor.

Tarık’ın evinin hemen yanındaki kiralık eve yerleşmek üzere tüm hazırlıklar bitiyor. Ev tutuluyor ve ikili o gece otelde kalıyor. Peşlerine Tarık’ın adamı Adem düşüyor. İkili ertesi gün evlerine Yaz ile Levent çifti olarak yerleşiyor. Tarık’ın eşi, yalnızlıktan çok sıkılıyor ve hemen yeni gelen kiracıyı akşam yemeğe davet ediyor.

Naz, hemen yemek teklifini kabul ediyor. Onlar yemekteyken Adem, onların evine girip araştırma yapıyor. Onların silahlarını gördükten sonra onların silahlarını buluyor. Naz ile Levent, eve döndüklerinde birilerinin eve girdiğini anlayıp odalara bakıyor. Adem Tarık’ın yanına gidip ona, Yaz ile Levent’in polis olduklarını söylüyor.

Gizli Saklı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler