Ana SayfaDizilerSeversin 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Asya'ya Kendisini Affettirebilecek Mi?

İlgili Postlar

Seversin 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’ya Kendisini Affettirebilecek Mi?

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Seversin, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kadir, Bahri’nin teklifini kabul etmiyor. Onları evinden kovuyor. Suzan araya girip öncelikle Nazlı’yla konuşup onun Asya’yı ikna etmesini sağlıyor. Annesi Kadir’i ikna ediyor. Ancak Kadir’in bazı kuralları vardır. Tolga, Asya’yı yıldırmak için sette elinden geleni yapıyor. Daha da işi büyütüp onu kovdurmak için fotoğraflarını çekip magazine veriyor. Ama kazdığı kuyuya kendisi düşüyor. Bahri, Tolga’yı gözden çıkarıyor. Ondan Asya’ya kendisini affettirmesini istiyor. Seversin 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Tolga, Asya’y kendisini affettirebilecek mi?

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga Asya’ya Kendisini Affettirebilecek Mi?

Seversin 3. bölüm 1. fragmanında; Bahri 3 gün içinde, Tolga’ya Asya ile arasını düzeltmesi için şart koşuyor. Aksi halde onu diziden çıkartacağını söylüyor. Tolga, Asya’ya kendisini affettirmek için uğraşıyor. Ancak işler sarpa sarıyor. Kadir ile karşılaşan Tolga, tam kavgaya tutuşacağı sırada polis araya giriyor. Selçuk, Tolga’nın yaptığının yanlış olduğunu söylüyor. Bunları öğrenen Tolga, yanlış yaptığını anlıyor.

İşte Seversin 3. bölüm 1. fragmanı…

SEVERSİN 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya ile Tolga’nın videoları sosyal medyada çok beğeniliyor. Bahri, Asya’yı dizinin kadın başrol oyuncusu yapmak istiyor. Onun evine gidip abisiyle konuşuyor. Kadir ise, Bahri’nin teklifini geri çeviriyor. Tolga’nın ukalaca konuşmalarına dayanamayan Kadir, onun üzerine yürüyor.

Evden dışarı çıkıncada elektronik bileklik ötüyor ve hemen polis geliyor. Tolga, Asya olmazsa başka bir kadın oyuncuyla diziye devam edeceğini düşünürken Bahri, Asya olmazsa diziyi yapmayacağını söyleyip Tolga’ya yol gösteriyor. Durumu Suzan öğreniyor ve Asya’nın aslında o seçmelere gelmediğini onun ablasının seçmelere katıldığını öğreniyor.

Öncelikle onunla konuşup Asya’yı ikna etmesini, bu sayede onun için de bunun büyük avantaj olacağını söylüyor. Asya, Nazlı’nın da ısrarıyla işi kabul ediyor. Suzan, Asya’nın menajeri oluyor ve sözleşme imzalanıyor. Kadir, evde kıyamet koparıyor. Annesi, bütün sorumluluğu üzerine alıp kızları oraya kendisinin gönderdiğini söylüyor.

Dizi sete başlıyor. Tolga, ilk günden Asya’yı saatlerce sette bekletiyor. Onun tavırlarına dayanamayan Asya, sert çıkıyor. Tolga, Asya’yı setten kovuyor. Bu durum Bahri’nin kulağına gidiyor. Yine fırçayı yiyen Tolga oluyor. Tolga, bu seferde senaryoyu değiştirip öpüşme sahnesi koyuyor.

Asya, kesinlikle öpüşmek istemiyor. Suzan, oğlunun senaryoyu değiştirdiğini anlayıp Bahri duymadan o sahneyi kaldırıyor. Asya, ilk avansıyla eniştesinin kaza borcunu ödemek üzere Selçuk’un restoranına gidip ona paranın bir kısmını veriyor. Çıkarken Tolga ile Şenay’a rastlıyor.

Tolga, Asya’yı yine kendisini takip etmekle suçluyor. Asya’da dönüp Selçuk’un yemek davetini kabul ediyor. Onlar yemek yerden Tolga, onların görüntülerini çekip magazine veriyor. Magazinde Asya’nın sevgilisiyle buluştuğunu yazılıyor. Ama Şenay, Tolga’nın konuşmasının videosunu çekip Bahri’ye gönderiyor. Tolga’nın Asya’ya kurduğu tuzak ortaya çıkıyor.

Seversin 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga’nın Asya’yı Yıldırma Planları Tutmuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler