Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Nesrin'e Ne Olacak?

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Nesrin’e Ne Olacak?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 16. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin sezon finali bölümünde; Rüçhan, Mine’yi yaralı bir şekilde hastaneye götürüyor. Mine, Somer’e kendisini Rüçhan’ın merdivenlerden ittiğini söylüyor. Somer, Türkan’a evlenme teklif edip aile arasında düğün yapıyor. Bu arada Fatih’le görüşüp onun hissesini alıp Türkan’ın üzerine yapıyor. Fatih, Derya’ya onun babası olduğunu söylüyor. Rüçhan, Nesrin’e kızına yaptıklarını anlatıyor. Üzerine Mine Nesrin’e, bebeğinin Somer’den olduğunu söylüyor. Dönüş annesini uyandıramıyor. Nesrin’e ne olacak?

Salı Dizileri 2022

Nesrin’e Ne Olacak?

Üç Kız Kardeş 16. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde; Rüçhan, Mine’yi yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıyor. Mine, bebeğini düşürme tehlikesi geçiriyor. Bu arada Somer Sadık’tan, Fatih’e yardım edip onların evini almaya çalışanın annesi olduğunu öğreniyor. Annesinden hesap sormak için onu arayan Somer, Mine’nin hastanede olduğunu öğreniyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hemen hastaneye giden Somer Mine’ye, onu o hale annesinin getirip getirmediğini soruyor, Mine, Rüçhan’ın kendisini merdivenlerden ittiğini söylüyor. Polisler Rüçhan’ın ifadesini almak için onu karakola götürüyor. Mine Somer’e, bebeğinin ondan olduğunu Nihat’ın çocuğunun olmadığını söylüyor. Eğer inanmazsa bunu belgelerle ispat edeceğini söylüyor.

Somer ikna oluyor ve ona bebeğine sahip çıkacağını ama asla onunla tekrar olamayacağını kendisinin Türkan’la çok mutlu olduğunu söylüyor. Mine, Rüçhan’ı şikayet etme konusunda kararı Somer’e bırakıyor. Somer de ne isterse onu yapmasını söylüyor. Rüçhan, Somer’le buluşuyor. Ancak ona Mine’nin Türkan’a oynadığı oyundan bahsetmiyor.

Hastaneye gidip Mine’ye, eğer kendisinden şikayetçi olursa Somer’e, onun Türkan’a oynadığı oyunu anlatacağını söylüyor. Mine de şikayetçi olmuyor. Somer, Fatih hakkında bir araştırma yaptırıyor. Onu nezarete attırıp yanına gidiyor. Onun bir çok suçtan Almanya’da arandığını bildiğini eğer hissesini kendisine vermezse onu ihbar edeceğini söylüyor.

Bu arada Nesrin, Nezahat’ın evin satılması için imza verdiğini öğreniyor. Nezahet ise, Fatih’in Derya’ya her şeyi anlatmakla kendisini tehdit ettiğini anlatamıyor. Nesrin, Nezahat’i bir daha görmek istemediğini söylüyor. Somer, Türkan’ı pikniğe çıkarıp ona evlenme teklif ediyor. Evde de ufak bir düğün organize ediyor.

Düğünde, Türkan’a aldığı evin hissesinin tapusunu ona hediye ediyor. Sadık, çok mutlu oluyor. Rüçhan, Türkan’ı arayıp ona hakaretler ediyor. Bunu öğrenen Nesrin, Rüçhan’an hesap sormaya gidiyor. Rüçhan Nesrin’e, Türkan’a tüm yaptıklarını anlatıyor. Nesrin, perişan halde eve geliyor.

Üzerine Mine gelip karnındaki bebeğin Somer’den olduğunu söylüyor. Nesrin gidip yatağına uzanıyor. Bu arada Fatih Derya’yı parka çağırıp onun kızı olduğunu söylüyor. Dönüş, annesini yatakta uzanmış bir vaziyette buluyor. Uyandıramayınca korkup babasına sesleniyor.

Üç Kız Kardeş 16. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Türkan’ın Somer’le Barışması Ailesini Çok Mutlu Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler